Severken aile yuzunden ayrılmak...
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Severken aile yuzunden ayrılmak...
-
03-10-2022, 06:30:34Merhaba, 19 yaşındayım bu sene universite sınavına tekrar hazırlanıyorum. ailemdeki insanlar kendilerince başarılı insanlar abim de ablam da tıp okuyor babam da doktor bu yuzden ustumde hep bir baskı vardı cunku onlar icin başarılı olmak yalnızca toplumda statusu kabullenmiş mesleklerden geciyor. Benim icinse severek yapacağın her meslek kişi icin bir başarıdır. Hukuk okumak istediğim halde tıp icin mf yazdılar ve olmadı bu sene yine tıp icin zorlanıyorum. yani ustumdeki baskıyı anlayın diye anlattım bunları şimdi asıl konuya geliyorum. oncesinde arkadaş olduğumuz ama 5 aydır sevgili olarak devam eden uzun bir ilişkim var birbirimizi cok seviyoruz bu zamana kadar bir kere bile kavga etmedik. Demeyin daha sen 19 o 21 yaşında ne sevgisi diye, ama ne aşkın ne de sevginin yaşı olmuyor bildiğiniz gibi. Ailem sınav senesi ilişkiye tamamen karşı gecen ay oğrendiler kavga kıyamet koptu ayrıldım dedim ama ayrılmadım erkek arkadaşım universiteye gidiyor cok anlayışlı her turlu zorluğa katlandı gizli goruşmelerimize benim sınav psikolojime. Dun annem yine farketti ilişkimizin devam ettiğimi ve ayrılmamı istedi sebeplerini uzun uzun anlattı. haksız sayılmaz geleceğimi duşunuyor biliyorum ama anlarsınız ya gonul bu bir anda bitiremiyorsun. Gittim konuştum sevgilimle sanırım o da yorulmuş olacak ki hayır demedi kabul etti uzulmeyeyim diye derslerin icin iyi olacak dedi ama gozleri falan doldu. Ayrıldık, her zamanki gibi cok anlayışlıydı. Benimse sanki icimden bir parcayı sokmuşler gibiyim. Hıckıra hıckıra saatlerce ağladım oyle cok sevmişiz ki birbirimizi. artık aileme de yalan soylemek istemiyorum ozellikle ablam cok uzuldu bu duruma. sizce ne yaparsam iyi gelir bana. hala cok seviyorum onu gercekten aşıktık birbirimize. Derslere odaklanmak istiyorum ama cok zor o hep aklımda. Biliyorum baya uzun yazdım kusura bakmayın ama ne zormuş severken ayrılmak, eminim ki yaşayan bilir acısını. Ne yapayım yardım edin icim acıyor.