Arkadaşlar nişanlımla biz onceden sevgililer gununu kutlamama konusunda anlaşmıştık. o bana boyle gunlerden hoşlanmadıgını ve kutlamak istemedigini soyledi bende tamam olur kutlamayalım dedim.
kendisi hediyeden kacan, ya da hediyeyi cicegi sadece ozel gunler de alan biri olmadıgı icin bende cok onemsemedim acıkcası.
Neyse sabah kuzenler bize geldi kahvaltı yapıyoruz, kapı caldı ve kargocu elinde koca bi kutu. Kutuyu aldım ve kuzenlerin yanında actım. İcinde benim cok begendigim ama aynı zamanda cok pahalı olan bi kahve makinası cıktı. Ben aslında cok begendim cunku yeni cıkan ve benim paraya kıyıpta alamadıgım makinayı almıştı.
Ama aynı zamanda 1 kuzenim ''bunu enişte gondermiş olamaz heralde sevgililer gununde kahve makinası yollayacak kadar keko degildir deyip bastı kahkahayı.'' Diğerleri de guldu. Bende cok uzuldum onlar oyle soyleyince. Bozuldum da baya. yok bidahakine de cay makinası alsınlar, dogum gunun de de catal bıcak takımımı aldılar.. misafirler diye sert cıkmak istemedim sadece '' benim bunu istedigimi biliyordu sevgililer gunuyle alakası yok ''dedim. Ama onlar sanki lanet bişeymiş gibi gulmeye dalgaya devam.
onlar yuzunden arayıp teşekkur bile edemedim. Eger kuzenlerim evde olmasaydı cok sevincek ve hemen arayacaktım, ama şimdi neden boyle bişey yaptın diye kızasım var.
sizce de cok mu kotu olmuş?
Sevgililer Gununde Elektronik eşya hediyesi!!
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Sevgililer Gununde Elektronik eşya hediyesi!!