Kızlar az once esimin uğraştığı bir site vardı ne zamandır farkındayım ama kaydolup giriş yapmamıştım hic mirc sohbet diye bir site cok eskiden adminlik vs işleriyle uğraşmış ve benim hic istemediğimi bildiği halde yıllar sonra yine ayni sitenin adminligine başlamış. Az once yine ona kızıp soylenirken bir giriyim bakiyim nasıl bir sey dedim 2 dakikanın icinde 10 tane farklı kişiden cinsel icerikli iğrenc tanışma mesajı geldi. Sitenin genel goruntusunde sacma sacma bilgi paylaşımı soru cevap gibi bir yazışma kısmı var birde ayrı ozel mesaj kısmı. Elim ayağım boşaldı resmen. Al dedim o mukemmel sitene bende girdim ne bicim adminsin gormedin mi girdiğimi. Ismimle giriş yapmıştım. Aldı telefonu elimden direk mesajlar kısmına baktı sen kızsın kız olduğunu unutma doğru duzgun hareket et dedi bende asıl sen ne iğrenc bir isin icindesin acıkla diye sinir krizi gecirdim resmen. Bana diyor ki her yerde sapık olabilir admin olmak kotu birşey mi. Cileden cıkaracak beni ben mi cok abartıyorum yoksa durum aslında normal mi elim ayağım titriyor sinirden....