Merhaba hanımlar
Yaşadığım yerde 2 turk aile var.
Hanımlarla yaşlarımız birbirine yakın, ikiside bana ayrı ayrı bir kac defa geldiler.
Dışarıda denk gelsek oyle geciştirmelik değilde isteyerek benimle sohbet ediyorlar. Hatta onlar anlatır ben dinlerim diyebilirim.
Ikisinede ayrı vakitlerde onlara bi uğramak istediğimi dile getirdim.
Cunku konuştukları konular cokta ayak ustu halledilecek meseleler değildi.
Hemde sanki ben tenezzul etmiyormuşum onlari ziyaret etmeye olmasin diye ben teklifte bulundum.
Zira onlara hic gitmemiştim.

Bu arada kimse cagirmadan birine giden biri degilim ama maksat arada goruşmek yani o yuzden bi cesaret bunu soyledim.

Ikiside olumlu karşıladı.
Ancak o hafta biri seminere katılacagi icin yogundu. Ben donunce kesin bekliyorum ayarlayalim dedi.
1dk mesafe ile oturuyoruz, onunda 2 kucuk cocugu var.

Obur arkadasında 2 cocugu var, eşi o haftalar evde olacakti ayarlayalim ocaktan sonra dedi.

Birbirimizn storylerine bakiyoruz, onlarda gayet normal hayatlarina devam ediyor. Misafir geliyo, misafir oluyorlar.
Eğleniyorlar takiliyorlar

Ama insan birinin gelmek istemesini nası unutabilir? Abartmıyorum 3 ay olacak.
Yine sokakta parkta denk gelince hicte" ay canım bi musait olamadım agzinla bide gelmek istedini soylemiştin kusura bakma"demiyorlarsanki hic oyle bievzu gecmemiş gibi

Inanın ben yapışmıyorum onlara veya nolur komşuculuk yapalım demiyorum.
Ama anlastigimizi duşunuyorum, cunku ictenlikle benimle konusuyorlar.
Hatta dertlerini anlatıyorlar.
Sevmeseler muhatap almazlar diye duşunuyorum ama bilemedim doğrusu.

Benim onlara karşı davranışım.ise olması gerektigi gibi, soğuk degil ama vicik vicikda degil,guler yuzlu misafirperver, her konuya acık dışa donuk biriyim.

(Telefondan girdiğim icin ve oğlumdan dolayi bu kadar kendimi ifade edebildim kusura bakmayın)