Merhaba,
Yargılanmadan sadece icinde bulunduğum durumu anlatmak ve fikir almak istiyorum. Yardımcı olursanız cok sevinirim. 1,5 yıllık suregelen bir ilişkim vardı. Adına ilişki denilirse. 2 kez ayrıldık sonra tekrar barıştık. En son 2 aylık aranın ardından 2 hafta once goruşmeye başladık. Goruşmek denilirse buna da. Adı yok aramızdakinin, sadece iki gunde bir konuşuyoruz. Bir rutin yok, sorumluluk yok. O boyle istedi buna evrildik resmen. Bu ilişkide tam manasıyla hic sevilmedim, hoşlanıldım belki ama sevgi bu değildi. Derdime derman olmaz, halim hatrım onun icin pek onemli değildir canı isterse sorar. Ben hep verici oldum acık acık kırmaz beni ama hareketleri tavırları umursamazlıgı hep kırdı beni. Beni bu ilişkide tutan neydi bilmiyorum. Ama şu an biliyorum ki sonu yok bunun.
Her neyse gecen hafta birinden goruşme teklifi almıştım. Bu bahsettiğim tam anlamıyla ilişki olmadığı icin bilinmiyor da cevrem beni yalnız sanıyordu.
Goruştuğum kişinin adı X olsun. Dun X akşam yazdı yine sevgisiz yine sadece takılmak amaclı yazdığı cok belli. Cevap vermedim kestim. Gece boyu ağladım. Tek başıma kurtulamıyorum bu bataklıktan. Diğer goruşmek isteyen kişiye yazdım. Hala gecerli ise teklifinizi kabul ediyorum diye. Sabah yazdı o da. Gun icinde sohbet ettik epey. Onunla olma fikri guzel geliyor. Yeni bir sayfa gibi. Dua ediyorum guzel olsun. Cok seviyeli, duzgun bir insan gibi.
Akşam X yazdı cevap vermedim. İcimdeki herşeyi kusmak istiyorum,ama bir yandan da onu başkasıyla goruşeceğim demeye bile layık bulmuyorum icten ice cok kızgınım ona.
En iyisi hic cevap vermemek değil mi? Zaten aramızda bir bağ da yok.
Eski ve yeni?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eski ve yeni?