Selam kızlar . Ayrıldım . İstemeye istemeye de olsa ayrıldım .
Biraz inanclı biriyim . Dua ederdim , dua ederken hep birlikte olmak istediğim kişinin ozelliklerini anlatırdım yaratıcıya . Yalvarırım sana boyle boyle biri olsun . Bizi karşılaştır, hayırlısıyla omrumu boyle biriyle gecireyim diye . Beni de ona hakettir derdim .
Tum şansımı bir anda harcamış gibi hissediyorum . Yemin edebilirim ki dua ettiğim kişinin fizik bulmuş haliydi . Ozellikleri , hayatı , beklentileri ya gittiği okul bile hayalimdeki gibiydi . Hani hayal kurardım boş zamanlarımda en detaylı haliyle .
İster buna duanın kabulu diyelim istersek cekim gucu ne olursa olsun elimi actığımda istediğim kişi karşımdaydı .
Kaybettim . Benden cok cok hoşlanamamış .
Gurur abidesi (!) gibi dolaşan ben elimdeki bu fırsatı kacırmak istemedim . Her insanın duası bu kadar net haliyle cok az kere kabul olur sonucta diye duşundum . Bir kere daha bana bir şans ver dedim aptal gibi . Vermedi . Seni cok beğeniyorum ama hissedemiyorum bir şeyler dedi . Kafam karışık , gozyaşlarımdan suratım sırılsıklam halde bıraktı gitti .
Ben ne yapacağım şimdi ? Bir daha onun gibisini bulabilecek miyim bilmiyorum . Cok caresiz hissediyorum .
Ayrıldım ama icimde bir şeyler kaldı .
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Ayrıldım ama icimde bir şeyler kaldı .