Merhaba kızlarrr
Şimdi ben biriyle tanıştım gunluk mesajlarımızda beni tanımak gibi yani benle ilgili gunluk aktiviteler dışında merak ettiği sorduğu bir sohbet gecmiyordu bende pek ciddiye almadım gelip gecici bişeydir diye . Aramızda 1 saatlik mesafe var cumartesi gece mesaj atmış yarın seni gormeye gelcem diye neyse goruştuk ama bende 0 heyecan 0 umut . Goruştuk gelirken cok nazlandı cok uzak fln diye ilk defa geldi buraya . Goruşme okadar guzel gectiki hic beklemiyodum bana bana karşı biraz olumsuz gibisin dedi bende ona beni tanımaya yonelik bi cabası olmadığını beni onemsemediğini duşundum dedim oda zamanla birbirimize eksiklikliklerimizi soyleriz ben de değiştirmeye calışırım ben seni zamanla tanımak istiyorum dedi konu sosyal medyadan fln acıldı istersen takipcilerimi fln silerim dedi . En son bana acıkcası benim cok hoşuma gittin birbirimize uyarsak ben isterim benim herşeyim hazır işlerimi de yoluna koyuyum belki evleniriz demeye bile getirdi konuyu . Cok guzel gecti yani
Neyse ayrıldık evlerimize donduk ve yine gec cevap veren beni pek merak etmeyen bi insana donuştu . Yani ben biraz hızlı mı gidiyorum bilmiyorum ama ilgi bekliiyorum belki biraz şımartılmak mesajlaşmayı sevmiyomuş en iyi si yuzyuze goruşmeymiş fln . Bilmiyorum ben bu insana nasıl davranmalıyım ?