İcimden cıkamadığım sorunlarım var bi care arıyorum surekli surekli burada herkes hayatının her anlamında mukemmelmiş gibi eleştiriler yağdırıyor, eleştirmeyi bilmediği gibi hakaretler savuruyor. Lutfen yapıcı eleştirilere ihtiyacım var ..
5 aylık evliyim yanlız bu evlilik beni sanki cıkmaca suruklemiş gibi hissediyorum eşimle mutlu değilim ortak hic bir noktamız yok oturup bi sohbet ortamımız hic olmadı bazen cok buyuk kavgalarımız oldu onu bana karşı duzeltmek icin cabaladığım zamanlarda oldu. eşim akşamları yemekten sonra dışarı cıkar arkadaşlarıyla pazar gunleri kahvaltı yapınca arkadaşlarıyla beraber cıkar ve bana karşı cok ilgisizdir akşam telefonla gelir TV ile uyur. oturup bi sorununu dahi anlatmaz beş aydır hic beraber vakit gecirmedik balayı haric. Plan yaparm o planlarımı hesaba almaz erteler durur. Yapma dediğim herşeyi surekli tekrarlar inatlaşır hic gun icernsnde arayıp romantik sozler soylemez ozledm demez mesaj atmaz hic flort aşamamız olmadı. detaya fazla inmek istemiyorum uzun yazmamak icin. Yanında iyi huylarıda var mesela eşim romantik değildir kaba bir adam olsada sadakatlidir bana karşı bi ihaneti olmaz şiddet yoktur bazen ben ona kustuğumde umursamadığı gibi bazende gonlumu almaya calışır mutfakta bşyler yapar. Ve beni sevdiğinide biliyorum ev işlerinde zamansız ani bi misafir gelecek olursa yardım isterim yardım eder...son bi haftadır herşeyden koptum ondan uzaklaştım ve icime kapandım oda bunun farkında ve bi haftadır beni kazanmak icin uğraşıyor sankı ama ben bi haftadır herşeyden soğudum eşimi artıksevmiyorum, bana dokunmasına tahammul edemiyorum aynı yatakta bile yatmak istemiyorum geceleri TV izliyorum bahanesiyle oturma odasında yatıyorm sabah uyumuş kalmışım diyorum ona karşı hic bi sevgi hissetmiyorum yaşadığım hayat tatsız zevksiz geliyor artık.
Bana yardım edin sizce ne yapmalıyım bu hisleri hisseden eşinden soğuyan oldumu geciyor mu ne yaptnz inanın yardımlarınıza ihtiyacım var . .