Bana anlattığında cok sinirlendim ve bu konu konuşulmadan oraya gitmemesini soyledim ve nitekim gitmem zaten diyen arkadaşım tabi ki gitti. Ben gitme kesinlikle dedikten sonra bana iki gun yazmadı ve sonra bir sabah hicbişey yokmuş gibi olayları orada yaşadıklarını istemeye geleceklerini falan anlattı ben tabi ki bozuntuya vermedim. Konu boyle kapandı..
Daha sonra yani dun arkadaşın boyu sevgilisinden biraz kıkısa 30 cm fark var arada ve surekli biz fotoğraf nasıl cekincez dış cekimi nasıl yapıcaz diye durup durup başa sarıyo ben de abartma onemli bişey değil bu halledilir topukluyla ddiyerek ikna etmeye calışıyorum. Ama arkadaş surekli ama o cok uzun bilmem ne diyerek surekli ne dersem beni curutuyo ben de karşılığında bu kadar takıyosan altına takoz koyarsın ooyle cekersin dedim. Bu arada bilenler vardır belki eşim engelli ben de skolyoz hastasıyım. Benim boyum 140 ve bu boy muhabbetinden oldum olası nefret etmişimdir bunu da o bilir. Bu kadar ısrar edince de benim canım ssıkılıyo haliyle..
Neyse biz nasıl dış cekim yaptıysak sen de yaparsın dedim, eşim icin o zaten koltuk değneğiyle ayakta duruyo eğilir o bişey olmaz sizde ama bizde cok buyuk sorun boy diye tekrar usteliyo ve ben de dayanamadım abartma artık ne var bunda en olmadı takoz koyarsın dedim. Ve biz karşılıklı birbirimize mutluluklar diledik ve ben bi daha goruşmeyi istemiyorum cunku cok bencil geliyor bana. OOkuldayken surekli kendi derdini anlatan ben kendi derdimi anlatmaya kalktığımda hep bi işi oolan , duğunume gelmeyen hatta evlilik surecimin hicbir anında yanımda olmayan, hamilelik ve doğum surecimde sadece kuru bi hayırlı olsunla geciştiren ve bana duğun hediyesi olarak bulunduğum şehre sevgilisiyle buluşmaya geleceği vakit elinde bir kahve fincanıyla ggelip akşam evimi otel gibi kullanıp sabah da sevgilisiyle buluşmaya giden bu bencil arladaşım mı yoksa ağır konuşmuş gitme diyen ve abartıyorsun diyen ben mi hatalıyım?? Uzun olmuş olabilir ozur dikerim ama yorumlarınızı merak ediyorum şimdiden teşekkurler