İstanbul universitesi (beyazıt kampusu) Turk dili ve edb. bolumunu gayet guzel bi dereceyle kazandım zemuszemus
Ozel nedenlerden dolayı annem kesinlikle yurt istemiyor. Bizde 2 arkadaş ev tutmak istiyoruz ailemizin desteğiyle.
Laleli Tramvay durağında benim fakultem. Yani o cevrede oturabileceğimiz guvenli
2+1 (Ortaya ortak bi oturma odası istiyoruz ailelerimiz ziyarete gelirse sıkıntı olmasın diye. Ki annem cok sık gelecektir eminim sırnaşık şey Rahatsızlığımdan dolayı.)
Doğalgazlı, yıkık dokuk olmayacak hele mutfak dolapları falan cok onem veriyorum.
60 m2 den buyuk olsun yeter, bodrum kat istemiyoruz.
İkimizinde sigarası alkolu yok. Hele ki arkadaş 88 li 2 yıllık uniden yeni mezun. Oss ye tekrar hazırlanacak kendi başına. O yuzden tam bi calışma ortamı olsun gireni cıkanı belli olsun adam gibi bi ev istiyoruz.
Laleli, Beyazıt, Aksaray, Fatih'in yakın bolumleri, Fındıkzade, Yusufpaşa, Capa, Topkapı gibi o tramvay hattına yakın herangi bi yer olabilir. Zeytinburnu'ya kadar yolu var :lepi: Yeterki tek vesait ve yarım saati gecmesin.
Netten bakamıyorum cunku emlakcılar ucuk fiyatlar istiyorlar sadece komisyona. Sahibinden yada aracıyla daha iyi olacak.
Lutfen yardımcı olun cok sevineceğim :1hug::enbuyukkk:
ACİL İst.Uni.'yi Kazandık, Kiralık Ev Arıyoruz.
İkinci El0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Alışveriş
- İkinci El
- ACİL İst.Uni.'yi Kazandık, Kiralık Ev Arıyoruz.