Annemin sevgilisi evliymiş
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Annemin sevgilisi evliymiş
-
03-10-2022, 06:26:45gunaydın hanımlar onceden actığım konuyu bilenleriniz vardır başka şehirde universite okuyorum annemle babam ayrıydı babam evli annemle babam da başka şehirde yaşıyorlar. Annem benim memleketime gelmemi istemiyodu hatta benimle goruşmek de istemiyodu sebebi de babama benzemem ve ona babamı hatırlatmamdı. 65 yaşında bir adamla sevgili olduklarını oğrenmiştik falan. Benim sadece bir dayım var anne tarafından az once dayım aradı normalde nerdeyse hic goruşmeyiz senede bir anca. Uzun sure anneme ulaşamadığı icin merak etmiş daha sonra annem iletişime gecmiş fakat dayım şuphelenmiş ona da bana davrandığı gibi garip bir şekilde davranmış. Dayım beni arayınca garip bir şey olduğunu anladım zaten başta ağzımı aradı annemle alakalı sorular sordu ben de bildiklerimi anlattım. Meğersem dayım durumları zaten biliyormuş annem garip davranınca oncesinde de uzun sure ulaşamayınca yanına gitmiş. Oturduğumuz evi falan biliyordu ama annem sevgilisinin yanına taşındığını soylemişti ama o da yalanmış. Dayımı karşısında gorunce şok olmuş baya ustune gitmiş annem bana soylediklerini de anlatmış dayım kızının haberi var mı deyince ağlama krizlerine falan girmiş. Psikolojisi harap durumda sanırım adamın evli olduğunu oğrenmiş zengin bir adam cevresi de geniş sanırım eşinden boşanamazmış ama anneme aşıkmış. Annem de kabul etmiş zaten evli gibi değil eşi benden daha yaşlı onu mutlu edemez ama biz beraberken mutluyuz tarzı şeyler soylemiş. Dayım telefonda bunları anlattı bir hafta sonra okuduğum şehre gelecek uzunca konuşacağız ama nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum telefonda cok detaylı da konuşamadık zaten. Annemin evli bir adamla beraber olmasını kaldıramıyorum benimle goruşmek zaten istemiyor tamamen silmiştim ama bunu duyunca da şaşırdım kaldım psikolojikman cok kotu durumda dayımdan da utanması kalmamış her şeyi dokmuş devirmiş. Sizce annemi tamamen silip bu işlere karışmayıp yoluma bakmalı mıyım yoksa annem istemese dahi yanında olmaya calışmalı mıyım?