Merhaba herkese hayırlı geceler
Derdimi cok uzatmadan anlatmak istiyorum yaklaşık olarak 4 ay evvel evlendim. Beni cok seven kıyamayan asla uzemeyen ve benimde ona tum kalbimle bağlandığım sevdiğim bir Adamla.
dinimize olan bağlılığımızdan dolayı soz ve nişan donemimiz uzun surdurmedik ve 3ay gibi kısa bir surede evlilik oldu o surecte hic el ele tutuşmadık.. O bakışları sozleri ile cok guzel sevdi ama tensel bir yakınlık olmadı bunu yapmak istemedik .ben 24 o ise 35 yaşında benim bir sozlenme surecim oldu ondan once Ama ben onun hayatında kı ilk kadınım , ilk sevgilisi de benim ...kariyer yapmış cok temiz bir Adam ve evlenmeye cesaret edeceği bir hanım ile karşılamadığı icin evlenmediğini ifade etmişti boylelikle de Evlilik duşuncesini ilk benimle duşunmuş .ilk olduğumu ozel olduğumu hep hissettirdi.Allah ondan razı olsun.
Sıkıntımız şu 4 ay olacak opmek ve koklamaktan oteye gidemedik problem tek o değil .. Bende cekiniyorum ilk gece usulca uzandı bana baktı saatlerce opup kokladı yakınlaşmak istedi ama cekindi cunku bende onun gibi korktum bir sure sadece saclarını orup sımsıkı sarılıp uyuyalım dedi..yine boyle devam ettik aynı yerde soyunamıyordum .. 1 ay evvel karşısında soyundum ben teklif ettim o ustume gelmedi hic Allah razı olsun hep cok zarif sevdi..karşısında soyununca sanırım yılların Etkisiyle erken boşaldı bazen yine oluyordu yatakta uyku da bazen sadece operken boşalıyordu.iki hafta evvel artık oturduk istediğimizi duşunduk ikinci kez 4 gunluğune bir yerlere gidelim evden uzak olursak başarabiliriz dedik ama orada da olmadı anlayacağız biz birbirimize dokumayacak kadar naif seviyoruz ...ona kıyamam ama ona kadınlık yapmayı cok istiyorum o da bana dayanamıyor ...ici gidiyor ama tam bir birleşme olmuyor . Biz destek almamız gerektiğini duşunduk sizin de bu konuda fikrinizi almak istedim .
İlginiz icin muteşekkirim .Uzatmak niyetinde değildim affola ...
İlk geceyi hala yaşamadık
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- İlk geceyi hala yaşamadık