Sevilmiyorum 2
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Sevilmiyorum 2
-
03-10-2022, 06:25:22İki gun onceki konudan sonra yine yeni gelişmeler var. O gunun akşamı barıştık. Eşim gelip sarıldı. Ertesi sabah geldi birlikte uyumuyoruz ama ben seni cok seviyorum yanlış anlama işte uykusuz kalıyorum uyuyamıyorum falan dedi. Bir şekilde kalbimi hoş etti. Yarın doğum gunum hatta bugun saat on ikiyi gecti. Sabah pasta alacaktı biraz gezecektij aynı zamanda nişan yıl donumu pek dalga gecmiştiniz onu kutlayacaktık. Bugun işten geldi sarıldık. Herşey guzeldi. Bugun baya da uğraşmıştım yerleri sildim mutfak dolaplarını sildim supurge yaptım aspirator falan temizledim toz aldım baya yoruldum. Eşime de gosterdim mutlu oldu. Sonra sofrada bebeğin ismiyle ilgili konuşuldu daha once de cok kez konuşulmuştu. Muhittin ismi koymak isteniyor. Kv bin babasının ismi. Ben asla eski isimlerden koymak istemiyorum. Daha modern ve aynı zamanda dini olarak anlamı guzel bir isim istıyorum. Sofrada soyledim bunu kv şimdi o isim konulmayacak mı dedi. Eşim de ben gider koyarım onun haberi bile olmaz dedi. Bir de eltim cekiştirildi zamanından kvnin ismini koymamış. Ben de sinirlendim banyo yaptım odama gectim. Eşim geldi sen neye kırıldın soyle soyle usteledi soyledim. Sonra ben babayım benim istediğim konur dedi. Cay koy dedi sonra odaya gectik. Ben de benim dediğim konacak bitti dedim. Oturma odasına gectik. Annesine anlattı. Annesi sen niye huzursuzluk cıkarıyorsun dedi. Ben de baskı kuruyosunyz dedim. Bağrış cağrış başladı. Eşim yine ben boşancam. Yarın ne guzel hayaller kuruyordum birlikte kutlayacağız diye diyor. Birlikte dediği ucumuz. Boşanmayacağım kocamı seviyorum diyorum. Kv nafaka mı yiyeceksin boşanmayıp diyor. Yine mi ben sorum cıkardım şimdi. En sonunda kafayı yedircekler bana. Artık tek ve son carem sadece dua sanırım. Allah'a sığınmak. Bana dua edin. Ve verebileceğiniz tavsiyeler varsa verin lutfen. Bu arada biz yalnız kalıp anlaşmayı oğrenmeliyiz diyorum ben yokken alışsaydınux ben 50 yıl da kalırım. Burası artık benim evim bu evlilik yurumez diyip duruyor.