Guncelleme : teşekkurler bu kadar eleştiri icin daha fazla istemiyorum.
Merhaba
22 yaşında iki universite okuyan biriyim. 5 yıllık bir ilişkim var cokta mutluyuz ikili olarak ama ailesi beni başta istemediler sebep olarakta erkek arkadaşımın universite okumaması bu sebeptende benim ailemin vermeyeceğini duşunmeleriydi ama erkek arkadaşım şuan gelecek vaat eden bir işte yonetici olarak calışıyor ve yeterli parayı kazanıyor cevremdeki herkes onu takdir ediyor karakter olarak yeni yeni aileside beni kabullenmeye başladılar. Bu sırada erkek arkadaşımın dayısı ucuncu evliliğini yaptı ve karısıyla asla anlaşamaz olduk benimle ilgili bişey olsa benim laflarımı cok farklı şekilde gidip ailesine anlatıyor buyuk kavgalar ettik ağza alınmayacak sozler soyledik şuan hic konuşmuyoruz. Evlenme teklifi aldım yakında nişanlanıcaz. bu arada erkek arkadaşım tek erkek cocuk ablası kacarak evlenmiş ve ailesi yarın bir gun benim onlarla goruşmemi azaltabileceğim konusunda bir konuşmada yapmışlar ki benim boyle bir duşuncem olmadı hep aksini soyledim her buluştuğumuzda ama tek erkek cocuk olmasının verdiği bir etkiyle beni kabullenmelerinin zor olacağınında farkındaydım erkek arkadaşım ve ben artık bu aile mevzusundan cok yorulduk bu konu acıldığında ikimizde kırıcı konuşabiliyoruz birbirimiz olmadanda yapamıyoruz ama evlendiğimde bu aile sorunu bizim bitmemize sebep olursa diyede korkuyorum. Erkek arkadaşım bir keresinde bizim bireysel bir sorunumuz yok tek sorun benim ailem dedi oda bunun farkında elinden geldiğince arkamda durmaya calışıyor ama bazı yerlerde yine uzulduğum oluyor. Boyle bir sorun yaşayıp sonrasında duzelen veya daha kotu olan var mı ? Aile sorunu zaman icinde ne hale geliyor yoksa bu ciddi bir sorun olarak mı kalıyor ?
erkek arkadaşımın ailesi
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- erkek arkadaşımın ailesi