Bebegım ve ben
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Bebegım ve ben
-
03-10-2022, 06:24:50İyİ aksamlar 15 gun once dogum yaptım ikinci cocugum allah bagıslarsa zorlu bir hamilelik surecinden sonra cok sukur sag salim kucagıma aldım bebegım.. İlk lohusalıgım kaynanam in yuzunden depresyonla sonuclanmıstı. 40 gun boyunca cocuguna elimi bile suremedım emzirme dısında bu hamılelıgım boyunca dua ettim annem yanımda olabilsin diye.. İlk 5-6 gun boyunca ikisi beraber kaldılar anneme evde elını bi ise bile surdurmedı ne yapmak istediyse annem elinden aldı . Neysekı evine gitti. Simdi annem yanımda 20 gun kalabilecek en azından 1 ayı tamamlasak bu kayınvalıdrm gelip de yine bunalıma sokmasa diye dua ediyorum. Onu da babam izin verirse zor ama... Peki kalmazsa tek basıma idare ederim desem edebilir miyim ya da ona gerek yok gelme desek yine gelir mı bi sorun cıkar mı.. Offf. Dıger taraftan gece sureklı kalkıp bebegı kontrol ediyorum sureklı ya kusarsa ya nefes alamazsa ya uzerını degıstırırken zarar verirsek ya uyursam da sesını duymasam . Diyerek gece boyunca hic uyumuyorum. Gunduz olu gibi geziyorum basa sarıp aynı seylerı dusunuyorum.. Hic iyi degilim ne olur biraz yardım edın