Slm kizlar daha onceki konumda anlatmistim evliligimde yasadigim sıkıntıları hepiniz cok tepki gostermistiniz neden bu kdr cektin ozur diledin diye hakliydinizda tabi.
Dava gunum belli oldu sonununda bizim tarafa kagit fln gelmedi ama karsi taraf biliyomus.Neyse ben dediginiz gibi kendimce biseyler yapmaya basladim.Kursa fln gidiyorm vakit gecsin diye.Esim olcak şahısa haber gonderdim kiyafetlerimi vede kitaplarimi tura giderken komsuya biraksin diye cunku kilidi degistirdigi icin giremedik daha once eve vede ne benim ne kizimin giycek dogru duzgun kiyafeti yoktu.Neyse bu neyim varsa toplamis tabi para etmicek seyleri dun aksam 9.30 gibi komsunun kapiya koymus gitmis.Komsum aradi napalim birakti gitti diye bende o saate kardesim ve arkadaslarini bulabildim onlar tasidi esyalarimi neyse dedim karakteri bu dedim yine bisey demedim ama getirdigi kıyafetleri gorunce sok oldum resmen almis basmış kutulara hepsinin agzi gozu kaymis kırış kırış hepsi (ona giydgim ic camasirlarimi dahi gondermis nerde giyceksem) esim 22 gun tur yapan biriydi ben geceligine kdr utuler her ay 1 gunumu sadece utusu valiz hazirlamasina ayirirdim dier gunlerde yikamakla gecerdi cunku. Cok zoruma gitti bu namussuzluk yapmadim saygisizlik yapmadim arsizlik yapmadim hep sustum zaman gectikce adam daha cok nefret ediyo benden sizce arayip agzinin payini vermelimiyim yoksa sabredip mahkemeyimi beklemeliyim.
gorgusuzluk
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- gorgusuzluk