Onceki konularımda da yazmıştım.2 yıllık evliyim,5 aylık bebeğim var.Eşimden Boşanıyorum.

sebepleri:
Hamilelikte aldatıldığıma dair şeylere rastlamak.evde sac telleri,yabancı toka,cuzdanında prezervatif,telinde once silip sonra erkek adıyla kaydettiği bayan numarası,o bayanı facede aratmaları ben gizlice engelledikten sonra engeli kaldırması ve benimle 1 Yıldır cinsellik istememesi.Hamilrlikten bu Yana surekli en ufak şeyleri kavgaya donuşturup hakaret etmeleri,evden kovmaları(hamileyken ozellikle),beni ve ailemi aşağılamaları,eve istememesi,kac şehir oteden 1-2 defa geldiklerinde soğuk davranıp muhatap olmamasıyla onları rahatsız etmesi..

Bu son 1 yılda ayni masaya oturduğumuz cok nadirdir.Yemek beğenmez dışardan atıştırmalık alır yer,cani istediği vakitte istediği yerde uyur,bir yere gitse ya da işten Erkrn gelse niye diye sorduğumda Yuksek tepki gosterir sana hesap mi vericem der.

Titizliklerinden de bıktım.Veremli muamelesi goruyorum.Sacımı gorse bir yerde ıyyyy kılın duşmuş al şunu der,kolu koluma değmez,evde koltuğu bellidir orda otursam o gider masada oturur.Babam geldi gitti kumandayı strecledi babam dokunduğu icin.ornekler boyle uzat gider...cok da uzatmayayım.

Ev Arkadaşı gibiyiz boyle bir Evliliği kabul etmediğimi boşanacağımı soyledim kere,bebek kucuk diye de acele etmedim ilk başta.Boşanma fikrimi soylediğimden beri salonda yatıyor.Akşamları tv Cay kahve keyfi aynen devsm.Cocukla şarkılar Acıyor oynuyor.
Eşyalarımı topladım tayin istedim cıktı.yeni okulun yakınında bir ev tuttum bikac gune yerleşeceğim inş.Dun evi tuttuktan sonra eve geldiğimde birden bir duygusallaştım gozyaşlarımı tutamadım ve daha kotusu o bunu farketmiştir cunku yaşlar gozumdeykrn gitti geldi bişey sordu.

Size Yazdığım sebepler boşanmak icin size gore de yeterli sebepler biliyorum onceki konularımda yorumlarınızdsn biliyorum.Yalnızlık korkutuyor,oysaki Evlrnmeden once 10 yıl yalnız yaşamış biriyim.Benim evlenişim zor oldu ama boşanmak sadece 2 yıl.Bunlar mi uzuyor beni bilmem.Ben şimdi napıcam modundayım.Bu moddan Cıkarın beni arkadaşlar !