Herkese merhaba.
Hanımlar babamla sorunlardan, başka kadın icin anneme vurduğundan ve polisi cağırdığımdan bahsetmiştim.
İş aradım bulamadım, bulduğum işte de rahat vermediler.
Her neyse ben yine babam ve ailemin yanından ayrılmamak, dunyanın pisliğine bulaşmamak icin İng-Alm kursu ve ev arasında gidip geliyorum.
Babam bu surecte bulaşıyor, bazen iyi bazen kotu ama dun yine cok ters duştuk.
Bu kadınla evin icerisinde konuşuyor, hatta annemi de konuşturmaya calışıyor. Annemin numarasını bile vermiş, ben engelledim.
Neyse cıkıp gidiyorum evden bu muhabbetler olunca.
Annem, anneannem hasta olduğu icin bazı gece orada kalıyor. Dun yine anneannemdeyken babam telefonda konuşuyordu. Kızdığımı ve tavrımı bildiği halde Salvia bize kahve yapar vs diye konuştu. Ben de yanına gidip kime kahve yapacağım dedim. Bize yapmaz mısın dedi, biliyorum kimle konuştuğunu.
Sevdiğim insana cok guzel yaparım ama sevmediğim biriyse ictiği son kahve olur dedim.
Kimmiş sevmediklerin dedi, olunce anlarsın dedim.
Hala kadına iltifat ediyor, bana sinirleniyor. Sabahtan beri susmuyor, beddua ediyor, benim dedem de karısının ustune kızı yaşında, reşit olmayan kız kacırmış ki bu benim babaannem, babam bunu kastederek biz hep saygılı olduk babamıza diyor.
Kızlar ahlak denilen bir şey kalmadı, korkuyorum ben 25 yaşında kendimi dunya zevklerinden uzak tutmaya calışıyorum, yani anlatamam iğrenc şeyler oluyor. Abimle de mahkemelik oldular yumruk atmış abime, apartmanın kapıcısıyla bile mahkemelikler.
Sabah polis cağır babanla abin kavga ediyor diye uyandırılıyorum, zaten hastayım.
Kac defa valizimi hazırladım, İstanbula gitmek icin, ailemden kopmak istemedim. Cunku bazen gercekten iyi davranıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum, cok caresiz hissediyorum.
Teşekkur ederim.
Metresine kahve yaptırmak isteyen baba
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Metresine kahve yaptırmak isteyen baba