Slm kızlar... Evliliğimde gercekten gun yuzu gormedim, bi insan bu kadar mı şanssız olur.. Eşimle boşanma davası acıp barışmıştık bu surecte eltim beni hic aramadı sadece eşimi aradı, ben de onunla bir daha goruşmeme kararı aldım.Aramama sebebini de daha onceki konuşmamda bu adamın soyadını istemiyorum dememe bağladı, bu boşanmadan onceki bir tartışmada olan bi şeydi.. Tabi bunu butun aileye yaydı herkes soyadımıza laf soyledi diye tavır aldı bana.. Kaynım gecenlerde nişanlandı bana da eşime de haber vermedi eşimle bir sorunu olmamasına rağmen.. Eşim benden oğrendi bi akrabaları arayıp bana soylemişti bende bunu yanlış bulduğumu en azından sana soylemeleri lazımdı diye ufak bi eleştiri yaptım diye de delirdi.. Sonra akrabalarımla aranı iyi tut, yengeme adım at diyip beni sinirlendirdi.. Sanırım tekrar boşanma aşamasına gireceğiz.. Cok cabaladım oğlum icin.. İte kaka goturmeye calıştım ama ailesine tapmaktan bizi gormedi bile.. Bu arada yenge akraba gonlu var gibi bi şey olamaz.. Ama ben neden adım atayım ki zor zamanımda bana nasılsın bile demeyen ve iki bayan dertleşirken ona soylediğim bir şeyi tum aileye yayıp fesatlık yapan birini.. Gercekten kim haklı beynim durdu..