Biz cafede otuyorduk, adamın ona baktığını farkettik ama rahtsız edici şekilde değildi, bi iki kez baktı falan. Sonra ona bi şekilde ulaştı. Cok beğendiğini falan bir suru guzel soz, ilgi alaka. Ve akşamlarıda dışarıda arkadaşlarıyla hep hic şuphe uyanmadı. Evde olduğunda bile gayette rahat mesajlaşıyorlardı yanımda. Kıskanclık bile yapıyordu kuzenim, ben , kız arkadaşımızın sevgilisi ve arkadaşı. Yani toplamda 2 erkek ,3 kız gunubirlik şehir dışı turu yaptı. Adam bunun uzerine kızdı ayrılma eşiğine geldi bundan sonra benden eski samimiyeti bekleme dedi. Erkek -kız grubuyla dışarı cıkınca kıskanıyor falan. Sırf geziye gitti diye arası acıldı gercketen. Ama devam ettiler. Kız şehir dışına cıkınca habersiz cıktı diye adamda inat olsun şehir dışına cıkıyordu habersiz. Velhasıl araya soğukluk gridi bitmek uzereydiki sosyal medyada tesaduf eseri eşinin hesabını gordu , profilde iksinin resmi. Kusmaya başladı kotu oldu. Ama cocuğua soylemeden sessiz sedasız bitirdi. Cunku soylemeye bile utandı cirkinleşmeden bitsin istedi. Ben ona o kadar fotoğraf gonderdim dedi duşunsene ya eşi gormuşse ne kadar berbat bişey diyor. Psikolojisi alt ust oldu napıcaz nasıl destek olcaz bilmiyorm
Gel de evlilikten soğuma şimdi, kuzenime dedim ki biz seninle beraber kalıyoruz ama kime mesaj attığından haberim var, birbirimizden bişey saklayamıyoruz bunlar nasıl başarıyor
Kuzenimin flortu evli cıktı,adam yuzuk takmıyor sosyal medyada da ilişkisi yok yazmış
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kuzenimin flortu evli cıktı,adam yuzuk takmıyor sosyal medyada da ilişkisi yok yazmış