arkadaşlar merhaba herkese.direk konuya giriyorum musaadenizle. 5 senelik evliyim 18 aylık ikiz kızlarım var cok şukur.
konu eşim evliliğim bir heyecanımız yok icim kıpır kıpır gezmek istiyorum yarım saat bile olsa dışarda bir yuruyuş ne bileyim bir kahve icmek istiyorum eşimle... ama eşimde hic heyecan yok calışıyor yorgun geliyor hastaneden aramızda 6 yaş var. cocuklara bakarken cok ama cok yoruluyorum arada kayınvalideme ya da anneme bırakma şansım var maks 3 saat bırakabiliyorum eşime defalarca soz ettim sinemaya gitmeyi cok ozledim canlı muziğe gidelim aşkım vs vs ama adamda hic heves yok en az onun kadar yoruluyorum ikiz bakmak cok zor tv telefon bağımlısı guzel dikkat ceken bir kadınım ama sadece eşimin ilgisini cekmiyorum sanırım. adamın ruhu yorgun,ondan ilgi goremiyorum bir sohbetimiz yok adamla kavga edince cevap vermiyor duvarla konuşsam daha cok rahatlarım odun gibi mutsuzum ama seviyorum ne yapacağımı bilmiyorum universite mezunuyum fakat calışmıyorum bebeklerden dolayı.cocuklardan once de boyleydi ama şuan daha soğuk. arkadaşlarıyla guler sohbet eder ama benimle konuşacak konu bulmaz gunun nasıl gecti desem akşama kadar hasta baktım der genel bir cevap verip konuyu kapatır bu durum beni agresifleştirdi eşimle paylaşım yapmak haftada 1 gun gezmek bir yerde oturmak biraz sohbet etmek istiyorum kus kalamıyorum da .. kin tutup bir kac gun tavır yapsam belki pişman olur var mı benim gibi olup cozum bulan boşanma dışında fikirlerinizi merakla bekliyorum cok teşekkur ederim. bu arada ailesine aşırı aşırı duşkun duşkun olsun duşman olmasın tabi ama onun yanında bana kufur etseler neden demez bizi hic sahiplenmez