Merhaba kk,
Hemen konuya gireyim.
Sevgilim ile arkadasimin eşi arkadaslar. Hep birlikte aksam yemeğine gittik. Arkadaşım beni gorur gormez yuzume bakmamaya başladı, arada kaş altından beni suzuyor falan anlamadım. Yemekte ben konuşurken yuzume bakmadı hep eşiyle ve sevgilimle olan muhabbete katıldı. Yemek sırasında surekli eşine hayatım, aşkım vs... bir ara sevgilimle konuşurken birden yuksek sesle adamın dibisinn kocacımmmm diye bağırdı resmen ben şok oldum. Normalde tanıyorum pek oyle şeyler soyleyen biri değil tavırları falan cok yapmacıktı. Ben de dayanamadım artık, hayırdır neden bu kadar yağcılık dedim guldum. O da etin yağını yiyemiyorum ya ondan dedi ama eşinin bakışından benim rahatsız olduğumu anladığını duşunuyorum.
Arabada yine aynı tam ben konuşuyorum yine yuzume bakmıyor.

Yemek sonrası tatlıcıya gittik. Şımarık halleri yine orada da devam etti. Hayır yani normalde oyle davranan biri değil resmwn farklı bir karaktere burundu.
Tatlının yanına bir suru meze meyve vs. konuldu. Ben de aaa ben bu tatlıdan yedim ama yanında bu mezelerden yoktu dedim. Kac kere aaaaaa gercekten mi aaaaaaa, ben gittim bunlardan hep vardı ama burası lux yer senin gittiğin yerler gibi değil dedi yine şımarık edasıyla. Cok sinirlendim evet ben lux yere gitmemisim o zaman dedim. Guldu. Bu kez benim de suratım asıldı. Boyle yere ilk defa sevgilim goturdu. Benim maddi gucumun olmadığını biliyor.Uclu muhabbet ettiler ben pek katılmadım. Arabada giderken arka koltukta birlikte oturuyorduk normalde sarılır iyi aksamlar falan der, yuzume bakmadan goruşuruz deyip hemen indi.

Normalde arkadaşımı tanıyorum oyle biri değildi. Birkac kez beni kucumser hareketleri olmustu ama ben mi aşırı hassasım deyip tolere etmistim. Mesela arkadaşımın duğunune ben elbise giyecektim. Arabamın ve maddi gucumun olmadığı bile bile şımarık bir tavırla eeeee neyle gitcen sen duğune dedim ben de bakarız bir vasıta bulurum elbet demistim. Bu kez yine alay ederek eeeee neyle gitcen sen elbiseyle duğune deyip yıne gulmuştu. Halbuki kendi arabaları var istese gecerken beni de bırakırdı ama minnet etmemiştim. Bu tavırları o zaman da ona yakistiramamistim ama unutmustum.

Ayrıca benim ona soylediğim, paylaştığım şeyleri eşine soyluyor, aramızda kalsın dememe rağmen... Kac kere buna şahit oldum

Bu insan evime cat kapı gelip sabahtan akşama kadar oturan bir arkadaşım. Patavatsızlıklari vardır ama ben onu dost bellemistim ( Bu hareketleri yuzunden ondan soğudum. Aynı iş yerindeyiz. Hic konusasim yok onunla. Nasıl araya mesafe koyabilirim ? Bu tavirlari cok hayal kırıklığına uğrattı