Kizlar Mrb ben bu boşanma isini kafama taktim deli gibi iş arıyorum almanca kursuna gidiyorum
bu arada evde boş boş oturmaktansa şimdi esimle surekli kavgalı bi ilişkimiz var her hafta ille aptal bi neden den kavga ederiz
ve iş hep s. Git e varir bu arada kendisi cocuk istiyo ne cesaret hergun s.git dedigin kadından
oldu canım guvensiz bi evlilik bana gore kavgada her turlu hakaret dune kadar kapı cam kırma vardı şimdi yok
neyse zaten bu adama asla ben cocuk yapmam ise bi girsem direk bosancam da ailem canimi sıktı citlattim azcik anlaşamıyoruz zaten goruyorsunuz diye
dune kadar babam serefsizler derdi şimdi babami gec annemin susmasi canimi sikti dedim anneme kızım bana dicek eşim s.git dedi ki her genel kavgada der senin yerinde olcam mahalleyi indirir kizimi alirdim sizden bana bi cacık olmaz dedim offf param.olmadan adım atamam mantikli olmam lazim ise gitmeden babama da gidemem cunku malimi biliyorum 100 lira para vermez gerici gezme der oraya gitme der ee ben alıştım rahat gezmeye zaten kocada durmayıda şuan o yuzden takiliyorum babam olmasa 1 dakika durmam e babamin olmesini de bekleyemem heralde bana şans dileyin iş konusunda kizlar
Siz olsaniz ne yaparsiniz
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Siz olsaniz ne yaparsiniz