Bundan yaklaşık 1 yıl once guzellik uzmanlığı ve estetisyenlik eğitimi aldim. Kalıcı makyaj urunlerini eğitim aldığım kadından almadigim icin ( piyasa fiyatından yuksek fiyata satıyordu ) hergun nasıl gidiyor canım tatlım diyen kadın benle muhatabı kesti. Ustune ustluk birlikte eğitim aldığım diğer arkadaslarin hepsini sınava cağırdı beni cagirmadi dayanamadım yazdım beni niye sınava cagirmadiniz vs. Bahaneler uretti 1 Mart'ta olacak olan sınava cağırdı şukurler olsun ki. Eğitim alırken sınav sorularını vereceğim yardımcı olacağım diyen kadından sınava 10 gun kala hala ses yok. Sınav şehir dışında hem yol hem sınav ucreti derken biraz masraf olacak sorularda yok hic boşuna gitmesem mi yuzsuzluk yapıp soruları mı istesem yoksa şansa bırakıp gecerim belki diye sınava mı girsem kafan cok karışık siz olsanız ne yapardınız..?

Aldığım eğitimle sınav alakalı değil soyle ki biz sadece canlı manken uzerinde eğitim aldık uygulamali egitimdi yani eğitimde teorik bir bilgi almadık sınav teorik bir sınav olacak sorular hakkında bilgi verme sebebi bu şekilde

Kusura bakmayın biraz uzun oldu