Boşanma kararı
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Boşanma kararı
-
03-10-2022, 06:20:32arkadaşlar merhaba. Uzun yıllardır kadınlar kulubunu takip ediyorum ama icinden cıkamadığım bu surecte uye oldum ve sizlerinde goruşlerini almak istedim. Belki benim goremediğim farklı bir pencereden bakabilirsiniz. 6 senelik evliyim. 4 yaşında bir oğlum var. Eşimle cok severek evlendik ve zaman gectikce farklı farklı yuzlerini gormeye başladım. Ailesi hep hazıra alıştırmış. Her istediğinde para vermişler. İyice yuzsuzleşmiş artık kıimse değer vermiyor. İşyerinde insanlardan surekli borc istiyor. ve ben bir kadın olarak bile artık cok rahatsız oluyorum insanların gozunde duştuğu konumdan. Surekli iddaa oynuyor. Benim ailemden yada cevremden surekli borc para istemem konusunda baskı yapıyor. para para para... Cocuk 2 yaşına gelene kadar calışmadım ve cok buyuk catışmalarımız oldu. 2 senedir calışıyorum ve kendim icin 1 lira harcayamıyorum. Cocuğun okul paraları bana cektirdiği krediler evin ihtiyacı mutfak alışverişi hep ben.. Cok yalan konuşuyor ve volumu surekli yuksek. surekli bağırma kufur halinde cocuğun psikolojiside bozuluyor. Ha sorsan 5 dk sonra siniri geciyor ve başlıyor aşkım aşkım demeye. tabi bi kere kırılınca bende bitiyor. Sonra niye soğuk davranıyosun diye yeni kavga cıkıyor. Cocuğa karşı ilgili fakat damarı atınca dunyayı gozu gormuyor. Telefon onun hayatı gunun 18 saati elinde telefon sanki bir uzvu. evlilik catısı altında hicbir paylaşımımız yok. Kusura bakmayın bu konuda biraz acık konuşucağım sadece (o konuda)canı isteyince bana yaklaşır. onun dışında oturalım 2 dk muhabbet yok. Eve misafir gelir ergenler gibi elinde telefon bi yere gideriz elinde telefon. Ben senelerce bunun savaşını verdim duzelir duzelir diye bekledim iyilikle anlattım kotulukle anlattım yok. Adamla tartışma bile aynı seviyede diil beyni uyuşmuş gibi. Ve cok yakın zamanda artık boşanmayı duşunuyorum. şunuda duşunuyorum bu şekilde huzursuz bi evde cocuğun yetişmesimi yoksa ayrılıp sadece benimle huzurlu bir yaşam surmesi mi daha mantıklı? hanımlar biraz uzun oldu ama inanın deneyimle olan arkadaşlardan yorum alabilirsem cok sevinirim. ayrılık sureci cocukla nasıl olur? baş edebilir miyim yada daha farklı duşunemediğim ongoremediğim bi duurm olur mu? Şimdiden cok teşekkur ederim.