Merhaba arkadaslar bir konu acıyorum utanarak bir keresinde kayinvalidem de kalırken esim ile ilişkiye girdik ve ben kafamda o an bir fantazi uretim sanki erkek kardeşi kapıdan bizi izliyor yakalamış gibi kendimi cok guzel bir fizili bir kadın olarak hayal etdim sanki ego tatmini oluyormuş gibi simdi bu fantazi aklıma geldi ve cok utanıyorum snki kardeşinde gozum varmış gibi ben yanlış anlaMason diye gozune bile bakmam kardeşinin o kadar hassas ve mesafelyimdir şimdi esime sanki ayıp etmisim ve ona dunyanin en buyuk kotuluğu yapmisim gibi geliyor hani en nefret etdim konulardır bole seler ama neden oldu niye yaptım normal mi değil mi sapikmiyim bilmiyorum arkadaşlar ben bole şeyleri daha once dusunmedim dusunmemde o an kaynamazın evinde gercekleşti ve kaynana ve kaynim vardı bu yuzden o aklıma geldi gozunun iCine bakmam mevzusuda sayıdan ve seviyeden benim esime boledir yerden yere vurmussunuz sanki hoslaniyrmusum gibi bu devamli olsa tamam anlarım ama 1 sefer aylar once oldu bu ayrıntıyı gecmeyin