Merhaba..
Eşim bugun sınır olmuş anlattı bi akrabasıyla konuşurken bi konuyla ilgili ay canım benim o anlamaz boyle şeylerden demiş eşime ama eşim de konuyu unutmuş nolduğunu bilmiyorum ama gicik olmus sen ondan bin kat akıllısın seni saf sanıyor dedi . Ben biraz fazla saygılı, insan icinde daha boyle iyimser ve kibarimdir. Yanı kimseyi kırmam. Duşuncelerimi soylerim ama anlamadım nedense bu saf olarak algılanmış.
Saf derken o cok temiz filan diyorlarmış. Ben oyle cok boyle asiri temiz kalpli oldugumu dusunmuyorum . Iyi biriyim tmm ama o kadar da saf olacak kadar değil her şeyi iyi bilirim , hayattaki kararlarım hep doğrudur. Insanlara olan bakış acım, insanları tanımam, olaylara bakış acım cozumlemelerim fikirlerim mantıklı ve doğrudur.
Eşim de konuşman ses tonun biraz oyle sunmalarına sebep oluyor olabilir kibarsın sessizsin ondan dedi. Ama eşim de bu duruma gıcık olmuş.
Tek eksiğim birşeyleri anlatırken cok iyi anlatamam , birseyi savunurken cok fazla bilgi iceriği verememem. Bunlar icin ne yapmalıyım? Boyle ddrler ya cok kurnaz . Kurnaz da degilim saf da . Asil kendimi nasil yansitabilirim ?
Saf sanıyorlar...
Kadınca0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- Saf sanıyorlar...