Herkese merhaba,

Orta yaşlardayız ve bizim 3 aylık dunyalar tatlısı bir oğlumuz var.

Babam ve annem hayatta yoklar.

Cok fazla etrafımda dertleşebileceğim guvendiğim insanlar yok. Bu konularda kimsecikleri saymıyorum yani bu konuları kimselerle konuşmak istemiyorum. En azından tanıdık olan kimselerle.

Foruma cok onceleri kayıt olmuştum cok ilgilenemiyorum ama biraz incelediğimde guzel bir topluluk var gorduğum kadarıyla. Konuma gelicek olursak, eşim benden bir şeyler gizliyor facebook'ta arama gecmişine baktım ve bir tane kadını arayıp durmuş.

Birde gecmiş nasıl silinir gibisinden aramalar yapmış. Bu konuyla ilgili cok hafif bir sorsam hemen parlıyoruz ve tartışma oluyor. Ben kavga etmekten cok korkuyorum. Hayatta kimselerim yok artık onceden olsa kavga etmek basitti ama işin icine cocuk girince anne olanlar bilir bu pek de kolay olmuyor.

Şimdi ben birilerinden bu kadınları bulması konusunda neler yazıştıkları konusunda yardım almam gerekir mi ? Nasıl yapsam bilmiyorum, canım cok sıkılıyor bu konulara.

Ben telefonumdaki her şeyimi ona gostermeme rağmen hic bir şeyimi saklamama rağmen bana nasıl kıyıp da bu gibi şeyleri yapabiliyor. Baktığınız zaman coğu aileden cok cok iyiyiz ama bu durum ileride ne gibi sorunlara yol acar bilmiyorum.

Cok daralıyorum lutfen yardım edin.
Yanlış bir şeylere sebep olmak istemiyorum.

Kuzenim telefona takip uygulaması kurmak istiyor ama ben cok korkuyorum bu riski almalı mıyım sizce ?
Yaptıklarını inkar ediyor eşim. O yuzden kanıtlarla gelirsem ne gibi bir sonuca varırız.

Lutfen yardım edin