Kader mi? Saflık mı?
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Kader mi? Saflık mı?
-
03-10-2022, 06:15:45Benim kabullenemediğim bişey var dostlar. Evlilik kader denir hep ama benim aklım almıyor. 1,5 aylık bir evlilik yaşadım ama nişanlıyken de problemler vardı ve ben hep ustunu kapatıp sorunu normalleştiriyordum. Aslında genel olarak yapıcı, olumlu duşunen, sorun cıkarmayan bi yapım var. Ama bu başka bişey. Şimdi duşunuyorum da nasıl kabullenmişim onca sacmalığı diyorum. Cok aşık değildim ama cok sevildğime inanıyordum. Ama yanlış. Şimdi aslında hic de sevilmemişim diye duşunuyorum. Meğer benim tum isteklerim eş kişisinin sozde ‘sevgi ’ potasında eritilmiş. Adam her isteğimde arıza cıkarıp ama seni cok seviyorum diye geciştirmiş. Ve ben yemişim... Bunun kader mi, saflık mı, aptallık mı oldugu kafamda donup duruyor.. Ciddi anlamda duygusal manipulasyona maruz kalmışım ve kandırılmışım esasen.. Bana gore bu evlilik değil, dolandırılmış gibi hissediyorum kendimi.. Size sorum şu; kandırılarak evlenmek de kadere dahil midir? Kendimi teselli etmek icin bunu boyle kabul edeyim mi bilemedim doğrusu..