Kızlar kalbim cok fena kırıldı. Eşim ailemle iyi anlaşan ailemle karşılıklı birbirini cok seven insandır (yani oyle sanıyorum bugune kadar oyle oldu) iki yıl Nişanlılık iki yıl evlilik hayatımda ailemle en ufak tartışması olmadı cunku benim ailem cok farklı insanlar kendi ailesinden gormediği herşeyi benim ailem yaptı ona manevi olarak. Tabii bunu asla eşimin başına kakmam buraya on bilgi olarak yazmak istedim. Annem be kardeşim var kardeşim henuz 7 yaşında uzakta oturmalarına ragmen yazın oldugu icin annem iki haftada bir gelip iki gun kalır. Kardeşim sorunlu cok yaramaz. Malesef dun gece televizyonu duşurup kırmış annem de o sırada uyuduğu icin kardeşimle ilgilenmemş. Şu ara maddi olarak olarak sıkıştık eşim sabah bana soylendi tv alacak paramız yok annen kardeşinle ilgilenmiyor gibi laflar etti cok kırıldım. Sonra bizim sigorta var onu arayalım belki yaparlar dedim inat etti ararsan cok buyuk kavga cıkar dedi bende yeter artık benim sucum ne dedim. Surekli annemi sucladı annen bakmadı ondan boyle oldu gbi seyler soyledi telefonda tartıştık sonra bana msj atmış annen gitsin rahat edemiyorum diye şok oldum moralim bozuldu cok uzuldum. Annem kardeşimle hic ilgilenmez acıkınca yemek bile vermez bi tuhaftır ama ne olursa olsun eşim oyle diyince cok kırıldım. Sigortayı aramadım anneme gelince sen soyle madem dedim oysaki annemin yuzune asla birşey demez ama arkasından demesi beni cok kırdı kızlar. Şimdi ben ne yapayım? Nasıl davranayım?