Cok buyuk dert değil arkadaşlar lakin canım sıkılıyor..bu sene maddi sıkıntılar nedeniyle cocuğumu devlet anaokulununa yazdırdım seneye okulla başlayacak fakat 8.30 da ders kabulu yapan hoca( evde kahvaltı yapıyoruz ama beslenme istediği icin gonderiyoruz bunu zaman diliminde neler yaptıklarını bolmek icin yazdım)beslenme yaptırıyor resim cizdiriyor ve cizgi film seyretiriyor..12 de bitmesi gereken derse 11.20 de bir kac kere gittim montlarını giymiş cocukları TV izlerken gordum..ne oğrendiler derseniz koca bir hic derim..bu normal mi mufredat resim,oyun ve cizgi filmden mi oluşuyor? gecen sene (buyuk olan cocuğu mu) ozel anaokulluna gonderdiğim cocuğum harfleri,sayıları,toplama,cıkarma gibi işlemlerin ana mantığını almışlar dı.. cok uzuluyorum ozel okullar da deneyler yapan cocuklarla devlet okuluna da boyama yapan cocuklar aynı yarışa girecekdevlet okullarını kotulemiyorum buyuk cocuğumu daha sonra devlet ilkokuluna yazdırdık mukemmel bir hocamız var ondan cok memnunum mesela..ama devletin anaokul mantığı bu mu biz mi yanlış hocaya denk geldik