Kucuk şeytan
Kadınca0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Kucuk şeytan
-
03-10-2022, 06:14:11ay cok sinirliyim kızlar konuyu anlatıyorum eşim iş yerine evli bi cift aldı bayan bulaşıkcı adamda garson pozisyonunda gayette saygılı sessiz insanlar ama kadında bi fenalık sezdim neyse gel zaman git zaman kadın kızını getirmeye başladı kendine yardım icin bu kız daha 15 yaşında gidip geldikce iş yerine bakışlarını yakalıyorum eşime hayran hayran falan eşime dedim bu kızı beğenmedim hic cocuk daha boşver baksana bana ne mesajlar atıyo dedi telefona bi baktım sinirden gozum kaydı resmen eşimin gizli fotolarını cekmiş cok yakışıklısın x abi sana hayranım x abi seni cok beğeniyorum ama hep mesaj sonunda x abi var eşime kızdım neden terslemiyosun dedim cocuk daha ayıp olur ailesine de kaaleye almıyorum işte dedi kv anlattım boyle boyle yapmış kız cok kızdım anne dedim sen niye canını sıkıyosun sıkıştırıversene kızı dedi bende oyle yaptımş yerine gittim kız bizim arabada on koltuğa kurulmuş muzik dinliyor actım kapıyı cıkart telefonunu dedim eşimin resimlerini sildim birdaha mesaj attığını goreyim doverim seni dedim yaşından buyuk işler yapıyosun terbiyesiz tamam dedi başka kelime yok kız bugun iş yerine gelmemiş inşallah bidaha da gelmez eşimde bak gordun mu kucucuk kızın kalbini kırmışsın cocuk o daha ailesi bi duysa beni suclarlar kocaman adam ne duşunmuş karısını kızımızın ustune salmış diye diyor bu adamın bu kimseyi kıramayışı beni delirtcek hala daha cok ofkeliyim bakalım bidaha kız gelecek mi