Uzun yillar suren iliskim vardi, aslinda bitme sebebi asik olmamasi degildi sadece ozeti buydu , yani adam saniyor ki ilk gunki sevgi ask o heyecan kalacak saniyor, hangi evlilikte kalır ki allah icin.

Kaldi ki o da benim gozumde ilk gunki gibi heyecan olusturmuyor, ya mumkun mu herseyini bildigin tanidigin insana nasil ayni duygu kalsin.erkekler saniyor ki o duygu yillar surmeli,

Cok tehlikeli buluyorum bu dusunceyi , demek ki kalbinin carptigi kadinla her an aldatabilir bu tip erkek. Vefa sadakat hic onrmli degil hicbir degeri yok onlar icin,

Seni seviuirum diyor ama asik degilim,yahu dedim ki bende degilim ask o degil, benimle yillarca yasayabilirmisin ,evet diyor, ama ben istemedim bu seferde, adam aşik olur yarin birgun birine birakip gider tehlikeli buldum bu dusunceyi, cocukca ve cahilce,

Asik olmamasi degil sorun, bir turlu asik olamiyorum erkegi bu, kafa bi karis havada,guzel kiz gordulermi konusmak icin can atarlar, amaaa hevesini aldimi tamam artik seninde degerin kalmadi,
Ayrildigimda kac kere beraber olmak istedi, benden baslasi olamiyormus, seviyirmus,inanip yola devam ettim bu defa da asik degilim ama evlenelim diyor, ya bende asik degilim deli divane ama sevgi saygi hayat gorusu kultur bagliyor insana, hanginiz eşinize aşıksiniz, aşk bi yerden sonra bitiyor yani o heyecan o ic kipirdamasi mi kaliyor?

Cok da uzun yazmak istemiyorum. Ama gercekten evlenmrk icin adam gibi biri yok gibi bisey..karsima umarim bu yastan sobra iyi birileri cikar