İnsan ailesini secemiyor.Babamin anneme karşı cok hatası olmuştur.kucuk Yada buyuk hata olduğuna ben karar veremem,bunları yaşayan annemdi.
Ama bir evlat olarak artık annemden babamı kurtarmak istiyorum.annemin ailesi o kadar gecimsiz ki .. kucuk buyuk demeden hepsi menfaatci hepsi gecimsiz...buraya onları kotulemeye gelmedim elbette..ama eden bulur derler! Hepsi zor şeyler yaşadı,acılar cekti .yaptıklarını Allah bu hayatta cıkardı onlardan.
Benimde hayatımda herşey yolunda gitti cok şukur ne dilediysem oldu..elbette hayal kırıklıklarım da..ama bu mutluluk bu aileye cok battı..
Ben antalyada yaşıyorum..bu bile kıskanclık oluyor..ins ben gidermisim..guzel okullar kazandım,sınavlarda başarılı olmaya devam ediyorum,gercekten Allah yardım ediyor calışana.. ama bu batıyor onlara..cunku kendi cocukları oyle değil..
Annemi kucukken cok hırpalamis hep ezmisler.simdi bizim malvarlığımizin olması ,babamın anneme değer vermesi onlara batıyor..
Anneme saygısızlık yapıyorlar .mesela dayım anneme "sidikli "demişti.hic unutamıyorum.kavgada demişti bunu ama dememeliydi işteboyle duşunun..
Kuzenler de aynı ..anneme adıyla hitap ediyorlar..cunku bu aile terbiyesi ve karakterle alakalı..cok saygısızlık.
Ben bu nedenle goruşmuyorum onlarla .ama ne yazık ki bayramda goruşmek zorundayım..son bayram sınavı bahane ederek gitmedim ve sınavı kazandım..beni kuzenlerim tebrik etmediler, hatta laf soylediler.ben de sizinle goruşmek istemiyorum dedim.bunu watsaptan yazdım.cunku annem konuşmama musaade etmiyor.dedigim gibi kendi ailesi bizden değerli .kimse inanmıyor buna,ama inanın boyle ..bana uyuz dediler,erkek arkadaşımla munasebetim hakkında ileri geri konuştular ..anlatamam size..ben kendimi mudafaa edemedim..her zaman ya biri sayısıyla kotudur,yada teyzesiyle..
Gecimsiz ve saygısız insanlarla goruşmek istemiyorum...
Bu watsap goruşmesinden sonra benim hukuk adamı olmadığımı soyledi,daha bir suru şey . .ben ise asla hakaret etmedim.haksiz duruma duşmek istemediğim icin..beni herkese rezil edeceğini kucuk duşurecegini soyluyor,umrumda değil.cunku kotu birşey yapmadım,ve herkes beni takdir ettiği icin beni gozden duşurmenin tam sırası onun icin...
Ben bayramlardababannemin yanına gitmek istiyorum..babannemi cok seviyorum..babamın ailesinde hic olmuyor boyle terbiyesizlikler..
Ama birinci bayram koydeysek,erteis gun merkeze anneannemlere gidiyoruz .ben gitmeyecegim deme luksum yok,annem yaka paca goturur beni..
Ve orada bu olay patlayacak..
Annem benfen yana asla olmaz.
Diyelim ki oldu..
Ben de kuzenimle cevap verdim..
Sorun bu değil..
Uc eşinden de olaylı bir şekilde boşanmış otuz yaşını gecmiş,annesiyle yaşayan saldırgan bir adam...
Ben muahatp olmak istemiyorum..cunku cirkef insanlar konuyu kapatmaz ve bir şekilde uste cıkar..
Bayramda evime gidemiyorum bu yuzden ..
Ne yapacağım..
Tek isteğim dertleşmek.
Kadınca0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Tek isteğim dertleşmek.