Evet kızlar ne kadar kendi icimde huzurlu mutlu olmaya calışsam da olmuyor insanlar, ailem etrafımdaki her şeyden bıktım.
inanclı bi insanım cok şukur, allaha sığınıyorum coğu şeyde ama baş edemiyorum, bi yerlerde kesin hata yapıyorum.
Babam hic bilmediğim, hic gitmediğim bi şehirde yatılı kursa hatta ben okuyorken 6.sınıftan alıp beni bi kursa verdi, kursun parasını da odemeyip 1 yıl sonra beni kurstan aldı, sonra ben okula devam etmek istedim
Acıktan ortaokulu, liseyi, Universitesiyi okudum cok şukur ama bu seferde asla calışmama izin vermedi ben de tanıdığın bi iş yerinde calışmaya başladım ama her seferinde işime de mani oldu hayatıma da tabi bu surecte evde de bi şeyler yapardık annemle el işi gibi, sonra eski calıştığım yerden biri bi cocuk buldu, hayatımda ilk defa biriyle goruştum nişanlandım o nişanımda da babam bir suru sorun cıkardı.
gelen bohcalara bile taktı nişanlımın ailesi de sorunluydu cok, nişanı attım onlarda rahata erdi, ben de.
babam hep kandırdı beni, seni ingilizce vs eğitim kurslarına yazdıracam deyip soz verdi ama asla yazdırmadı hep cocuk gibi inandım hep.
şimdi de 7 8 aydır goruştuğum bi cocuk var seviyorum onu iyi bi insan ama onu da istemiyor babam anca olmem lazım onunla evlenmen icin, benim istediğim biriyle evleneceksin diyor ne yaptıysak ikna edemedik sevdiğim cocukta yıl sonuna kadar evlenmek istiyor babamın razılığını artık almayı duşunmuyor, onu da ailesini de cok bıktırdı.
şimdi de boyle kacar gibi evlenmek hic icime sinmiyor karşı tarafın ailesiyle de cok icli dışlı olmadım, annesi bugun tek başına oturacağımız evi falan temizledi zararsız iyi insanlara benziyorlar ama bilmiyorum, iclerine girmeden anlayamam sevdiğim cocuğu da yarı yolda bırakmak istemiyorum.
yani anlayacağınız o ki ne evlenesim geliyor ne de bu evde durasım geliyor cekip gitmek istiyorum ama gidecek yerim de yok boyle bi hayatın icindeyim ve bunun gibi daha neler var neler
Cok uzun yazmışım ozur dilerim