işitme engelliyim duzgun bir kelime yazamiyorsam ozur dilerim.
icime attim coğu zaman.. hic bi şekilde anlatamadim ole uzulup durdum ki saclarima ak duştum...
cok yorgun bitkin hissediyorum...
nasıl başlasam bilemiyorum.
4,5 yıldır evli memur 2 yaşında bir kız cocuk annesiyim...
evlendikten 3 ay sonra hamile kaldim.. oğlumu agustos 2015 te kaybettim...
benim ailemle eşimin ailesi arasi husumet oğlumun kaybetmesiyle başladi.. yoksa cok iyiydik. gidip geliyorduk. sonra ailem eşimin ailesini sucladi bakamiyorsun kızıma gibi ( kaynanamla atlı ustluyuz)
annem bana bize kal ben bakarim dedi.. istemedim... sonra eşim de kabul etmedi.. konu uzayip gitti...

eşimin ailesi aileme karşı cok soğuk..
oğlumu kaybettikten 10 ay sonra kızıma hamile kaldim.. hastanede iyiydik annem torunu hep kucaginda tutmuş vermemiş almiş ( bunu eşim anlatiyor ) ben yoğun bakimdayken....
sonrada sık sık gelmeye başladi annem.. sonra bi akşam gorumcemle kavga etti.. rahatsiz olmuş surekli ilghilenmemden.. ben yardimci oluyor diye bişey demiyorum eşim surekli şikayet ediyo gelmesin diyo... annemlerin yuzunu gormek dahi istemiyor.
ucretsiz izin bitimden sonra işe başladim.. 15 gun sonra kızım havale gecirdi. hastanede kaldik.. hastanedeyken iki aile buyuk kavga etmiş. ben bebegime bakarken..

aralari iyi olmayinca ben mutlu olamiyorum.. bende kavga ettim eşimin ailesiyle cok da abartmadim.. ben ailemle goruşuyorum diye mesafe duruyor soğuk davraniyor. ben onlar icin ailemi mi sileyim...
eşim sen goruş bişey demiyorum senin icin goruşuyuorum onlarla yok sa ben hic goruşmem diyo..
şimdi eşim rahatsizliktan dolayı bi yıldır işsiz.. ailem baski yapıyo işe girsin diye.. eşim iş ariyo yok... senin parani yiyor diyo. bende karışmayin desem yine ayni.. gercekten ben cok yoruldum. uzuluyorum.. eşim benim parami yiyecek tip degil ben ucretsiz izindeyken o bana bakti. ..saolsun bişey diyen de olmadi.. eşimin ailesiyle sorunumuz yok. ama aileme defalarca uyariyorum yapma etme diye yine ayni.. bi daha cocuğum olursa ayni sorun yaşayacak diye cook korkuyorum. ne yapmaliyim.. yorum icin teşekkur ederim.