Allahım bize bağışlasın cuma gunu evladımı kucağıma aldım. Harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kayınvalide ben bakarım size demişti. Ama nedense hic guvenmedim ona cumlu depresyon ilacları kullanıyor uyku onun icin hayat demek. Kendi annemde engelli kardeşim var o yuzden ilgilenemiyor. Doğumdan once bunları duşunmekten mideme kramplar giriyordu. Sonra guclu ol dedim kendime. Sen bakacaksın yavruna dirayetli ol yaparsın. Bu duygularla doğuma girdim. Sezeryan oldum bu arada. Neyse eve geldik. Kv guya bakacak ama 11 de kalkıyor akşam 10da yatıyor. Bebek kendini yırtsa kılı kıpırdamıyor. Sadece bebeğin camaşırlarını astı topladı. 1 kere yemek yaptı. Dun muyfagımı topladım salonumu utumu yaptım. Zorlanıyorum ama ne yapayım carem yok. Bu arada geceleri 2 gundur baş donmesi terleme titreme kulağıma sesler geliyor. Durup durup ağlıyorum. Hatta gece yaşadıgkmı soyledim ki belki anlayışlı olur. Ters dominant Bi kadın. Aklına geleni soyler. Patlama noktası o kadar basit bir sey ki. Bebek cikolatası yaptırmıştık isme ozel 70 adet. İlk gelince komsularıma ikram etmiştim bebek doğmadan. Sonra ilk gun geldiler yine ikram edildi. Bende hep birlikte otururken dedim ki. Ben 3 ay sonra arkadasıma gittim bana bebek cikolatası ikram etti. Hani cabuk bitmesin ki yemeyenlere de ikram edebileyim. Alan yakınlarıma tekrar geldiklerinde lokum verelim. Ortaya konuşuldu hatta gulunuldu falan. Ertesi gun yine geldiler kv gene getirdi cikolata kadın almak istemiyor Allah aşkına al Bi tane al. Kadın diyor ben aldım olsun yinede al bisey olmaz al diye ısrar etti. Kadında aldı. Gidince dedim ki anne konusmustuk tamam ikram et ama kadın istemiyor sen ısrar ediyon. Yapma be olur dedim. Bak başkalarına da kalsın Bi daha gelirlerse lokum ver. Ya dedi sen ne kadar ayıp ediyon ne olmuş Bi cıkolatadan. Cikolataskmda değilim sadece Bi daha Bi daha sipariş mi verelim anne gerek yok. Aradan zaman gecti. O yakınımda gelirken cikolata getirmişti onu gormuş. Bak insanlar sana cikolata getirmiş sende bir cikolatanın lafını ediyon. Cok ayıp ediyon haberin olsun. Bende dedim gelenlere milka mi vercez anne. Lohısayım ustume gelme tek dediğim bu. Sonra bamyodaydım. Bebek ağlamış bakmamış. Bana dilimin ucuyla dedi cocuk ağlıyor. Gittim yavrum katılıyor 3 gunluk daha durduramadım.p ara kapı calıyor acmıyor tel calıyor bakmıyor. Eşim geldi diğer odaya gitmiş bagıra bagıra alıyor. O lohusa oldu bende refakatci. Sesini duyunca cıldırdım aşağı komsuya indim. Sutum gelmedi yavrum durmadı. Sonra eve geldim. Bana diyor sen niye ustune alındın ben doluydum sende oyle konusunca ağladım. Yapma anne dedim bak sutum gelmedi bebek durmadı lohısayım. Ne bagırdım ne kufur ettim. Eşime dedi beni eve gotur. Gitmiş kp fiştiklemiş beni aradı kp. Anneni sana baksın diye gonderdim krize sok diye mi. Bundan sonra sizi tanımıyoruz sizde bizi sildik sizi. Yargısız infaz ediyorsun dedim dinlemeden. Dinlemek istemiyorum dedi. Arkadan da bagırıyor bir cikolata icin yaptı diye. Hayır kufur etmedim hakaret etmedim bağırmadım. Sizi sildik nedır. Dunden beri pertiz bugun 4 gunluğuz yavrumla. Allah yardım etsin birde adını kp adını koyuyorduk şimdi koymak istemiyorum dedim eşime. Oda Bi o isim onda mı var boşver koyalım dedi. Eşim zaten oldum olası anlaşamaz annesiyle. Annesi de pek sevmez biliyorum babası da oyle. Hatta bana dun dedi ilişkiye girdikten sonra sakın bebeğe sut verme itaatkar olmaz. Ben kocana verdim bak nasıl. Ama kardeşine vermedim o nasıl iyi diye. Herseyi soyluyor ama cevap istemiyor. Bana dua edin dostlar. Geceleri sııtma gibi oluyorum ter icinde kalıyorum.