guncelleme. ailem karsı taraftan hicbir istekte bulunmadı. karsı taraf oturcakları bir ev alınacak icini duzucez sizden bir beklentimiz yok dedi. babamda ben mutfak esyalarını alırım diyip konuyu kapattılar.
Merhaba kızlar. Oncelikle hepinizin yorumuna cok ihtiyacım var. bitek ben mi boyle duşunuyorum işin icinden cıkamadım surekli ağlama krizlerindeyim..
Ozetle, teyzemin yakın arkadaşı olan bir kadının, akrabası ve aynı zamanda patronu olan cocukla birbirimize yakıştırıldığımız icin evlilik amacıyla tanıştırıldık. 2 aydır goruşuyoruz. Kendisi avrupada yakın bir ulkede belli başlı iş yerleri sahibi olan orada tanınmış turk bir ailenin cocuğu. Maddi durumları cok iyi. turk ama yurtdısında yaşıyor. Cocugun annesi, ablası ve halası turkiyede bizden uzakta yaşıyorlar. babasıyla ikinci eşi ve amcasıyla eşiyse yurtdısında yaşıyolar. --yani aile boluk borcuk geldiklerinde herkes bir taraflardan uzaklardan toplanıp geliyor.-- Birbirimizi seviyoruz, ilk goruste aşık olduk diyebilirim. her haftasonu yurtdısından buraya geliyor beraber vakit geciriyoruz.
Ama ailem cocuk yurtdısında diye kattiyen istemiyolar. başta ben zaten beğenmem diye annem oylesine teyze ısrar ettiği icin konuşmamıza izin vermişti. ama biz birbirimizi sevdik ve iyi anlaştık.
Cocuk bir kez ailesini heryerden -yurtdısı ve yurtici- toplayıp trakyaya bize tanışmaya geldiler. aynı zamanda niyetlerini de belirttiler kız isteme faslıda oldu. babası beni yurtdısında istediğim bolumde okutcağını hatta okula rahat gitmem icin araba alcagını soyledi. Ama altın gibi seyler konuşulmadı. babam biz biraz duşunelim diyip yolcu etti aileleri.
Şimdi babam tekrar erkek tarafını bugun kararı icin aradi. Kaynatama demiş ki gelin yine etraflıca konuşalım. adamda demiş once soz keselim adı konulsun sonra konuscaklarımızı konusuruz bos gelip bos gitmeyelim. babamda soz moz yapmıyorum once konuscaz demis adamda kabul etmemiş siz bilirsiniz diyip kapatmışlar telefonu. babam bu sefer sadece cekirdek aile gelsin anne baba amcası ve cocuk gelsin detaylıca ne isticeğimizi konuşalım kalabalık gelmesin istiyor. Eğer bu geldiklerinde anlaşırlarsa isteklerimiz kabul olursa soz tarihi ileri tarihe belirleriz sonrada soz yapariz diyor.
babamın isteyeceği şeyler, -daha karsı tarafın bunlardan haberi yok- oturcagımız evi almalari, . anlaşma yapar gibi once bunları kabul edicekler sonra seni vericez ilerde başka bi tarifte sozun kesilecek diyor. karşı tarafın ailesi ise once soz keselim sonra konuşcaklarımızı yapılacakları konuşalım diyor. sevgilim diyorki zaten baban ne konuşcakki biz ev alıcağımızı soyledik e dugunde yapılcak başka ne konusucak baban hala bizi bosuna cağırıyorlar, etraflıca herkesi cağıralım soz keselim sonraki surecte herşeyi kim ne alcaksa konusuruz diyor.
yani iki tarafın anlaşamadığı nokta sozden once mi sonra mı isteklerin konuşulacağı.. ve bu geldiklerinde yuzuğu takıp gitmek istiyolar, babamlar sozu baska tarihe atip herkesi cağırmak istiyor.
kız isteme, ailemin abartı istekleri, tarafların anlaşamaması
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- kız isteme, ailemin abartı istekleri, tarafların anlaşamaması