Arkadaşlar oncelikle soruyu yanlış anlamayın lutfen kesinlikle bir kibir Yada boburlenme amacıyla sormuyorum gercekten yorumlarınıza cok ihtiyacım var.Size soylemiştim 3 yıllık bir sevdiğim var.Bu yıl son senem inşAllah okul bitiyor.Hukuk fakultesi son sınıf oğrencisiyim Allah nasip ederse hakimlik sınavlarına hazırlanmak istiyorum.Sevdiğim 2 yıllık bolum mezunu Ancak iş Yok dgsyi denedi olmadı ve polisliği cok istiyor Ancak onun icinde KPSS'den 70 ustu alması gerek 1 ay sonra sınava girecek dua edin lutfen oda olmazda nasip tabi ama napalım bilmiyoruz .Ailesi Yok cocuğun kendi ayaklarının uzerinde duruyor şuan markette calışıp kız Ve erkek kardeşine bakıyor. Annem durumu biliyor Ve onaylamıyor ben izin vermem diyor.Cok yuksek bir eş adayı istiyor.Sevdiğim insan cok değer verir bana dinine de duşkundur hamdolsun.Ama etrafımda ki herkes ileride cok buyuk sorun olur.Sen hakim o işsiz Yada normal bir meslekte olursa cok problem yaşarsınız diyorlar.Acıkcası benim icin mesleğin onemi Yok insanlık,ahlak onemli.Annem sorun yapıyor Ve babamda sorun yapar.Ben napmalıyım?Bana yardımcı olur musunuz sevgili kk ailem