Merhaba herkese, şuan cok sinirliyim . Aslında başlık olarak yazacağım cok şey vardı ama konu ile ilgili kişiyi yaşıyla yaftalamamak adına o şekilde acmadım.

Şefim, ben ve bahsi gecenle aynı odada calışıyoruz. 1yıl once bu birime geldim ve konu ettiğim kişi cekmeceye eşyamı yerleştirirken onceki calışanın dosyalarını karıştırmamam gerektiğini soylediği icin ( şefim izin vermişti yerleşmeme, diğer kişiden kalan genelgeler vs. vardı ) misafir cocuğu gibi hissettiğimden kendisine bana bu şekilde konuşamayacağını, aynı konumda olduğumuz icin bana bu şekilde emir veremeyeceğini soylediğim icin başta bir surtuşme yaşadık. Yaşca kucuk olduğum icin her şeyi soylemeyi hak goruyor kendine. Her turlu insanın suyuna gidebilirim bu tur haricinde. Gunaydın demek bile icimden gelmiyor, o derece itiyor adam beni ama mecburen diyorum. Her neyse ben benim hakkımda bir kac defa konuştuğunu duydum, ilk kavga sonrası ben de anlatmamam gereken kişilere anlattığım icin evet burda ben de sucluyum. O yuzden ben yaptıysam o da yapar neyse olmuş bitmiş gecmiş dedim ve sonrasında bizi konuşturup durumu duzelttiler. Yuzune karşı soyledim benim bir problemim yok uzatmaya da gerek yok diye. Notrdum yani iyi ya da kotu hicbir şey hissetmiyordum. Yonetici yardımcısının yanından geldi bunlar hafta başında, o sırada odamızda da kurumdan biri vardı, gelip oturan birine git mi diyeyim yani? bizi o şekilde gorup yoneticiyle bu kişi sanki iddialarını kanıtlar gibi baktılar. Meğerse bu kişi benim tum gun telefonla oynadığımı, işlerime bakmadığımı soylemiş. Ben bakmıyorum da nasıl bitiyor bunlar? Bir birime ben bakıyorum ve de sadece, şef bile değilken bana ve hareketlerime yaptığım işe kadar burnunu sokuyor ya. Ben mi cekiyorum bu tipleri hayatıma, aynı odada ağzından cıkanı koz olarak kullanabilecek bir canavarla calışmak ne zor ya. Git torun sev, sen genclerle ne uğraşıyorsun be adam! Ya da calışıyorsan kimsenin iş takibini yapma.

Once yoneticiyle konuşup sonra pazartesi gunu bu kişiyle tartışmak istiyorum. Evet bildiğiniz tartışmak. Ne curretle yaptığım işe karışıyorsun, ben senin radyodan actığın sacma salak arabesklerini gidip şikayet ediyor muyum diye girip ağzıma geleni sayasım var.