herkese iyi aksamlar.biraz once igrenf bi olay yasadim ve ruh halim cok tuhaf suan.esimle beraber sitenin bahcesine indik ve kartopu oynamaya basladik.bizim burda hava cabuk karariyor o yuzden her yer karanlikti.benim markette isim vardi esime dedimki ben markete gidiyorum sizde(kizim) eve gidin.bu arada sitemiz cadde ustu ve market sitey bitisik neredeyse.ben kar yagdigi icin yavas yavas ilerledim.bi yerde durup yere egilerek ayakkabimdan karlari silerken o esnada bir pislik kalcama vurdu.tabi ben şok oldum dilim tutuldu.oda uzaklasip gitti.ben korkudan ne yapacagimi bilemedim hemen markete girdim ve biraz sonra ciktim.cikarken o kisiye benzeyen birini gordum ayni renk montu vardi.durdurdum onu sen burdan gectin mi dedim evet bes dk once gectim dedi.ayni yeri gosterdim evet gectim dedi(bence beni tanimadi yada yanlis kisiydi).bende dedim bana bak seni mahvederim sen kendini ne saniyorsun sikayet edicem seni dedim.oda ben yapmadim falan dedi ama bence yalan soyluyor o kisiydi.sonrada hizlica uzaklasti.ben eve geldim hala kendime gelemedim korkudan.nasi igrenc bi dunya boyle kucuk bi ilcede bile yapilabiliyorsa artik hicbirseye sasirmamak lazim.