Birkac hafta once bir konu acmıştım , eşimin eski sevgilisi, intagram uzerinden mesaj atmıştı, aralarında ki ufak bir sohbetin ardından kadın uzun zaman oldu seni gorunce tuhaf oldum gibi birsey yazınca, eşim bundan sonra konuşmanın yanlış olacağını soyleyip mesajlaşmayı kesmişti. 2 gun sonrada kadını engellemişti.
Eşim benim mesajları gorduğumu bilmiyordu, bende yuz goz olmamak adına konuyu hic acmadım, kadına da gerekli cevabı da verdigi icin sessiz kalmayı tercih ettim.
Dun eşimin doğum gunuydu ve bu kadın eşimin isyerine cicek gondermiş, karta da " eski gunlerin anısına, hakettiğin guzel hayatı yaşaman dileğiyle" diye not yazmış

Eşim bugun soyledi bana hem mesajları hem de ciceği, normalde soyleyip seni huzursuz etmek istemezdim ama kadının cicek gondermesi cok manasız, yine gereksiz birşey yapar senin direk haberin olursa diye soylemek istedim dedi.
Eşim kadınla irtibata gecmemekten yana , zaten amacının bir şekilde diyalog kurmak olduğunu duşunuyor ama ben oyle duşunmuyorum , 10 yıl aradan sonra mesaj atıp, doğum gununde cicek gondermesine sessiz kalmak istemiyorum acıkcası. Nereden buluyor bu cesareti, eşime de durumdan rahatsızlığımı dile getirdim. Ama bu sefer kadına Instagramdan yazıcam sanırım.
İnsanlar boyle şeyleri niye yapıyorlar anlamıyorum, ne umuyor ne bekliyor bu yaptıklarından, oturdugu yerden yine sinirlerimi bozdu tanımadığım bir kadın...