benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek icin hayatıma girmek icin cok cabaladı zor ve cok ınatcı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kac aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten oturu daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey cok guzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı gunu bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yuklu miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha cok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye donuk kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yuzunden bunu diyosan sevmiyosun gercekten arada engel yok sadce ozur bekledım aravermk dye bişy yoktur cocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gordm sordm nedn byle yaptn hani cok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukca daha cok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri donermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum cok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta cok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce doner mi . bu arada 2 gun cok aradım yaptıgın cocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan cok sacma yapma senle cok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek cok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı.