herkese merhaba;

yaklaşık olarak 1 senedir beraber olduğum ve sevdiğim ya da sevdiğimi duşunduğum bir erkek arkadaşım vardı ya da hala var. kendisi ile bir ilişkimiz bana gore kendisinin beni sevmemesinden oturu bitti. yani ben ayrılık bahanelerinin geri kalanlarının sevmeme dışında bahane olduğunu duşunenlerdenim.

onunla ayrıldıktan bir muddet sonra ben barışmak icin kendisi ile goruşmeye başladım.ve muhabbet bir anda yatakta bitti. evet yatakta. bu hoş karşılanmayabilir fakat yetişkin olarak ben ikimizinde bunu istediğinden yadırganmak istenmem cunku benim yaptıklarım sonrasında daha kotu. onunla bu ilişkimde bekaretimi kaybettim ve gorruşmeyi kestik sen bana bişeyler yaptın ve hadi devam demedim.

fakat ilerleyen surecte hasta olmamamdan sonra hamile olma ihtimalime karşılık ona durumu soyledim ve sanırım korktuğundan bana sahip cıktı. beraber olduğumuzdan tekrar sevgili olduk diğer meseleyide aşmak icin beraber. bu hoşuma gitti yani yanımda olması. ama beni sevmiyor bir turlu istediğim ilişkiyi elde edemedik bence beraber mutsuzuz ve ben sanırım hırslandım benim olsun diye.

ona doktora gittiğimi ve hamile olduğumu soyledim oda falza saf ve iyi niyetli olduğundan buna kandı ya da kanmak istedi bilemiyorum bu oyunu daha fazla surduremem ama ne yapacağımıda bilemiyorum. aslında bunları neden yazdığımı bile bilmiyorum. ama onunla bir arada olmak istiyorum napacağımı nasıl yapacağım buyuk bir soru işareti benim icin..