daha 2 sene bile olmadı evleneli ama eşim bana şiddet uyguluyor. Cok severek evlendik.Hic boyle bir olayını gormedim duymadım da. Taki evlenene kadar..İşine gelmediği bir konuda, ya da kendi kafasına yatmayan bir şeylerde onemli değil yani sacmalasam bile herhangi bir konuda o kadar kızıyor ki. Bende durmuyorum tabi o sacmaladıkca yanlış anlıyosun yapma etme ben sadece bole duşunuyorum derken ufff adam zaten gitmiş kafası. Sonra başlıyor pata kute ilkinde annemn evine gittim. 2.sinde gitmedim cunku alıştım vurmalarına heryerimin morarmasına.Ama ben cok mutsuzum ve eşim bunu farketmedi bile.Not: O bana vurduğunda bende ona vurmaya calışıyorum ve arbede cıkıyor. Ben sadece koşeye sinip o bana vurduğunda daha kotu oluyodm şimdi ona nazaran daha iyi oluyorum..Ve ilk şiddeti de koca evinde gormuş biri olarak yazıyorum.
Seviyorum o konuda sıkıntımız yok ama mutsuzum. O benimleyken harika hissediyomuş. Ama artık ben tukendim. Siz neler yaptınız hayatlarınzda boyle şeyler yaşandığında etrafınızda?
Ben ne yapmalıyım?
Eşim bana şiddet uyguluyor..
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Kadınca
- Eşim bana şiddet uyguluyor..