yardımınıza ihtiyacım var
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- yardımınıza ihtiyacım var
-
03-10-2022, 06:07:02merhaba bayanlar cok sıkıntılarım var bana yardımcı oluruhunuz. evliyim 2 cocuğum var biri 6yaşında diğer 5 aylık oğullarım. eşim memur ben calışmıyorum. eşim 3 yıl once iddia bağımlılığı yuzunden tum bankaları borclandı bir şekilde kapattık. şimdi yine oynamış elden cevresine borclanmis bu donemlerde hep para yok diyerek beni sıktı buzdolabını dolduruyorum yeterli diyor ne alışveriş ne gezme ne kuafor hicbiri icin para vermiyor hep para yok diyor.cok kavgalar ettik değineceğim dedi hala aynı aşırı agresif ve saldırgan ne cocuklar ile nede benimle ilgileniyor hep ben anlayış gostercem falan bugun ilk defa hava guzel cıkayım yuruyeyim azcık bebeğe bak dedim hayır efendim ben arkadaşlarımla okey oynayacağım dedi kavga ettik konuşmuyoruz beni ağlatıyor umursamıyor ev cocuklar hep benim uzerimde kole gibiyim ne yapacağım bosansam gecinebilirmiyim uzerime bir ev var cocuklarım cok kucuk ama adam sorumsuz bizden kestiği parayı iddia oynayıp millete borc yapio sonrada onları odemeye calisio bizle ilgilenmiyor 5 gun once tamam bırakacağım bana yardımcı ol sıkma dedi.o her istediğini yapacak gezecek arkadaşlarıyla plan yapacak ben karismayacagim zaten bana sormuyor bile sana ne sorcam diyor ne yapayım. cocukların yanında bağırıp hirpaliyor beni.buyuk oglumuda hirpaliyor