Merhabalar.
Daha evvel cok talihsiz bir evlilik yaşadım ve cok şukur 1,5 yıldan fazladır da bekar bir kadınım.
Burada sağ olsun pek cok kişi bana cok destek olmuştu . Allah hepinizden razı olsun diyerek başlamak istiyorum.
Ben bir daha asla evlenmem derken karşıma bana cok değer veren , her konuda beni anlayan ve dinleyen bir adam cıktı. Kavgamız neredeyse yok denecek kadar azdı ta ki ailemle tanışıp , nişan işleri işin icine girene kadar.
Annem gorduğu an beğenmedi ve ben istemiyorum dedi. Neden diye sorduğumda ise işte boyu senin boyunla aynı dedi. Ve ben bu cevap karşısında resmen taş kesildim. Allahın yarattığı bir kulu senin boyle eleştirmen beni hayretlere duşurdu dedim . Annem uzun sure bu tutumunu surdurdu. Hatta eve bir cicek alıp yollayınca bile beğenmediğini dile getirdi. Neden daha iyisini almıyor ? Tabi daha iyisini alacak vs. cumleler kullandı.
En uzucu olanı ise annemin surekli olarak işte bir daha boyle bir şey olmasın diye o adamı boyle yargılıyorum demesi oldu. Hic bir hatası yokken , eskilerin ceremesini cekmesi cok uzucu.
Daha sonrasında sevgilim babamla tanıştı . ilk goruşmeleri şahane gecti . Fakat daha sonrasında ki goruşmelerinde babam da annem gibi bazı cumleler soylemeye başladı. Yok bu adam dindar mı ? Bu adamın maddi durumu cok iyi seni aldatabilir. Adam senin kadar tahsilli değil . Boyu kısa vs vs.
Bende onlara neden kimse icine bakmak istemiyor ? diye cıkışınca da icini nereden bileceğiz işte eski eşinde cok efendi duruyordu vs dediler. Ve bu benim patlama noktam oldu. Surekli x kişisi ile kıyaslayıp ona yapamadıklarınızı bu adama yapmayın dedim. Annem ise ne yapalım bizim ağzımız yandı diyor .
Bir saniye yahu ? Ceken benim siz değilsiniz. Ben kendimi bir daha bir ateşe atmak ister miyim ?
Cok uzattım değil mi ?
1 hafta evvelde sevdiğim adam bana ailen beni sevmiyor ve asla sevmeyecek dedi. Nereden cıkarttın bunu dedim . Bana dedi ki Kajmery ben cocuk değilim seni bana yakıştırmıyorlar , senin evleneceğin tip olarak beni istemiyorlar dedi.
Yargısız infaz ediliyorum ben falan dedi. O oyle deyince ben aşırı uzuldum . Sonucta ailemden soğumasını da istemediğim icin alakası yok , sacmalama dedim . Ama ben ne kadar saklasam da o fark etti. Baban benimle ilk tanıştığında cok iyi anlaştık ama sonrasında annen beni istemediği icin, babanı da doldurdu dedi . Uzulerekte olsa cok hak verdim . Şimdi bu konuyu konuşmuyoruz cunku ben cok geriliyorum. Beni bu kadar seven , ben uzulmeyeyim diye elinden geleni yapan adamın bunlara maruz kalması beni cok uzuyor.
Sizce ne yapmalıyım ?
Okuyan herkese cok teşekkur ederim ...