Kızlar yine ben gecenlerde eşimin uşengecliğinden ve kotu laflarından bahsetmiştim. Neyse biz haftasonu biblonuzu kavga dovuş sonrasında konuşarak hallettik ve bana hatalarını bir daha yapmayacağını soyledi.
İyi gidiyoruz birkac gundur ta ki bu akşama kadar. Ben normalde calışıyordum oğretmenim gecen ay işten cıkarıldım zaten ucretli oğretmendim uc kuruş alıyordum. Eşim bana dedi ki sana aylık su kadar para veririm idare edersin tamam dedim. Ama ayın beşinde vercem dedi
Neyse ben işten ayrılalı bi ay oldu. Dunden beri duşunuyorum tamam aylığı ayın beşinde verecek ama bir ay gecmiş insan bi kere eve para bırakmaz mı demez mi bi kere olsun paran var mı dişarı cıkarsın belki. Bunları kafama taktım ve akşam otururken guzelce dedim ki sen niye hic bi aydır paran var mı diye sormuyorsun veya ora bırakmıyorsun bana işten cıkalı bi ay oldu dedim.
Alllahhhhhh bu başladı sen parayı naptın son maaşını ne yaptın nereye harcadın ya diyorum belki param bitmedi meraktan soruyorum her erkek evine para bırakır. Sen arkadaşlarına bak calışıp ne para biriktiryorlar senşn beş kuruşun dahi Yok ben senin maaşına el koymadıgımdan oldu bunlar. Odemelerim var kiram bedelli param faturalar dedi zaten akşam gelirken ne lazın diyorum sahan ne istiyorsun dedi Ben de dedim sen adam mısın be erkeklik bu mu dedim. Bana kufurler etmeye başladı sizin ırkınıza sıcayım vatan hainleri dedi ben de dayanamadım beddua ettim yastığı bi fırlattı bana goğsum acıdı annene babana sulalene donsun dedi s.... git istemiyorum seni dayanamıyorum sen zenginle evlen dedi sadece bi soru sordum ya dedim sorma istemiyorum dedi saygısızca neler neler dedik birbirimize şimdi battaniyesini aldı icerde yatıyor
Dayanamıyorum caresizim
Kadınca0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Kadınca
- Dayanamıyorum caresizim