Akşam eşimle bir arkadaşımıza misafirliğe gitmiştik. Gayette samimi muhabbet kurduğumuz bir arkadaşımız.
Yemek sonrası ordan burdan konuşurken arkadaşımın eşi dedi ki.. X bana karşı hep ilgisiz huyu oyle falan dedi.. Benim eşimde buna karşılık al "sığırın biri de burda" dedi... o kadar gucume gitti ki bu laf.gozlerim doldu ama belli etmemek icin kafamı yere eğdim... Eşimde "ne oldu gozlerin doldu hemen X hanım " dedi alaycı şekilde.. O an kendimi tutamadım ağlamaya başladım. Kendimi o kadar kucuk duşmuş hissettim ki kalktım koşarak lavobaya gittim ağlayarak.
Hayatımda hickimsenin yanında yapmadığım bir şeyi yaptım .Normalde hicbir tartışmamızı dışarıya yansıtmam ama cok gucume gitti.
Lavabodan dondum ."kendine soylenmesini bir sozu başkasına soyleme" dedim. Sen nasıl bana bu şekilde konuşursun ben sığır olcak bu lafı haketcek napıyorum dedim.
Sonra kalktık zaten.
evde de devam etti tartışmamız tabi şuanda konuşmuyoruz
ozur dileyeceğine cok ayıp etmişim ben insan icinde diye beni suclu goruyor hala

guncelleme : O bana surekli canım, hayatım diye hitap eder...Ben pek sevmem boyle kelimeleri kullanmayı..Ağzıma yakıştıramıyorum ne bileyimm.. Sen beni sevmiyorsun diye taktı kafayı...Bende sevmek bu sozleri soyleyince mi oluyormuş diye defalarca anlattım... O yuzden sığırım yani anlayacağınız