Beni tanıyanlarınız vardır. Yine de ozet geceyim.. 7 yıl once 2 aylık bir evliliğim olmuştu. Eş kişisi aseksueldi sanırım. Beni surekli reddediyordu. 'Başım ağrıyor' deyip uyuyordu. Psikolojimi mahvetti.. Fazla masraf yaptırmadan evlendiğim halde suni borclar cıkarmıştı. 2 ay evi gecindiremedi. Taktıkları 3-5 bileziğin peşine duşmuştu. Borclar uydurup onları almaya calışıyordu. Borclarının nolduğunu kanıtla odeyeceğim dediğimde, 'sana hesap vermek zorunda değilim' demişti. Beni akşam vakti sokakta bırakıp gitmişti. Duzeltmek icin hicbir şey yapmayıp para pul peşinde gezmişti. Tutulcak hicbir yanı yoktu, boşandım kurtuldum.
Sanıyordumki ahım hala cıkmadı. Bu dunyada olmasa ahirette diyordumki.. 7 yıl ustune gelen mesajla şok oldum. O kadar sene gecmiş, yaptıklarımın ustune mutlu olmuş muymuşum, onu merak ediyormuş. Aileme haber verdim. Numarasını bulduk annem ulaştı. Dediki 'Bu kadar basit miydi' demek icin mesaj attım. Annem, peşimi bıraksın diye evlendiğimi cocuğum olduğunu soyledi

Sesi bir bozuldu anlatamam. Sesi titreyerek 'oyleyse ozur dilerim' dedi. Kapattılar. 7 yıl sonra sordu 'bu kadar basit miydi' diye
Aşırı midem bulanmakla ve sinirlenmekle beraber icimi feci bir huzur kapladı. O kadar bana destek olmuştunuz, bilmeye hakkınız olduğunu duşundum. Paylaşmak istedim. Benim icimin yağları eridi, sizin de erisin istedim
Cok emin duruyordu kendinden beni zamanında harcarken. Beni kandırırken, bana eziyet ederken, mahkemede burnundan kıl aldırmıyor gibi durup her duruşma sonrası sinirden ağlama krizlerine girmeme sebep olurken kendinden cok emin duruyordu

Demekki zulum ile abad olunmazmış. Diyorlar ya erkekler daha gec anlıyor diye

Ben 7 yılda cok buyudum. Yine yanlışlarım oldu, olmadı değil. Ama her şeye rağmen Allah'a şukur kaya gibi gucluyum. Berbat bir nişanlılık daha atlattım ustune, ama zerre mutsuz değilim, tecrube deyip bundan sonra dikkatli olmaya calışacağım inşallah
Kendimi geliştirdim. Bircok şey yaşadım acısıyla tatlısıyla. Bunca yıl ustune tek anladığım, karşıma cıkan kimsenin benden daha masum olmadığı. Başkalarını korurken hep kendime haksızlık ettim. Artık kimsenin gozunun yaşına bakmama kararı aldım. Bundan sonra boyle. Ve ben bu kıvama geldim, şahıs da anca pişman oldu heralde

Ankara havaası acıp oynuyorum ego tatmininden. Ohhhhh olsun, beter olsun